Erikoismallit

Lisää toimintoja pistorasiassa

Oleellinen osa keittiötä ovat pistorasiat. Pistorasioihin on mahdollista liittää toimintoja, kuten valaisimen kytkimen ja virtalähteen. Limenten LUXA ja LUNA tuotteilla tuot lisää toimintoja keittiöösi.

LIMENTE LUXA-31 on välitilan pistorasia sisältäen led-valojen virtalähteen ja kytkimen, jolla voidaan ohjata välitilavalaistusta. Limente LUXAlla voit siis samanaikaisesti ohjata sekä 24 V välitilavalaistusta että 240 V sähkölaitteitaLUXA on nopea ja yksinkertainen asentaa ja sitä voidaan käyttää kaikenlaisten LIMENTE led-valaisimien kanssa. Viiston muotoilun ansiosta pistorasiat ovat aina helposti käytettävissä ja näet selkeästi, missä suunnassa pistotulppa asetetaan pistorasiaan.

LIMENTE LUNA -pistorasialla muutat valaistuksen moderniksi led-valoksi. LUNA-pistorasiat ovat aina kaksiosaisia ja niissä on on/off-kytkin erilliselle johdon päässä olevalle euro-pistorasialle. Kytkimen avulla voit ohjata esimerkiksi välitilavaloja. Yhdistämällä LIMENTE LUNA:n LIMENTE-profiilivalaisimiin, luot tyylikkään kokonaisuuden keittiön välitilaan. 

Katso tarkemmat tiedot ja selventävät kuvat tuotteen kohdalta.

Erikoismallit Löytyi 1 tuote.

Alatuoteryhmät

 • Valonohjauksella

  Kytke valot päälle pistorasiasta

  Pistorasia on tärkeä osa keittiötä ja kotia ylipäätänsä. Niiden puuttuminen huomataan usein vasta, kun niitä tarvitaan. Pistorasioita on hyvä olla riittävä määrä, jotta erilaisia sähkölaitteita kuten vatkaimia, paahtimia ja monitoimikoneita voidaan kätevästi käyttää ilman erillisiä lisäjohtoja tai jakorasioita. Pistorasioiden määrä ja sijainti on hyvä ennakoida jo keittiön suunnitteluvaiheessa, jotta tarvittava määrä pistokepaikkoja on saatavilla, kun keittiössä työskennellään.

  Pistorasia voi sisältää myös valaisimien kytkimen. Korvaamalla perinteisen loisteputkivalaisimen LIMENTE LUNA -pistorasialla muutat valaistuksen moderniksi led-valoksi. Ilman suurempia sähkötöitä asennuta LUNA olemassa olevaan sähkönsyöttöön, vie LUNA:lla ohjattu europistorasia kaapin päälle ja kytke siihen mitkä tahansa LIMENTE-välitilavalaisimet. LIMENTE LUNA on erityisen kätevä remonteissa.

  Katso tarkemmat tiedot ja selventävät kuvat tuotteen kohdalta.

 • Virtalähteellä

  PISTORASIA VIRTALÄHTEELLÄ

  LIMENTE LUXA on pistorasia uutuus, jossa pistorasian sisään on integroitu virtalähde valaisimia varten. Pistorasian kanssa voidaan käyttää mitä tahansa LIMENTE 24 V valaisinta, mutta parhaiten siihen integroituu sitä varten suunniteltu LIMENTE LUXOR profiili. LUXOR-profiilin muotoilu mukailee pistorasioiden muotoa ja samalla valo on optimaalisessa kulmassa valaistakseen tasaisesti koko työpöydän. Värivaihtoehdot ovat samat kuin LUXA-pistorasioissa, joten voit luoda tyylikkään valkoisen tai mustan kokonaisuuden.

  Muita erityisen hyvin LUXAn kanssa yhteensopivia profiileita ovat LIMENTE CORNER ja LIMENTE DECKER. Samoin kuin LUXOR myös CORNER ja DECKER asettuvat tyylikkäästi pistorasian kylkeen ja peittävät siinä oleva johtoaukon, jolloin kokonaisuus on erittäin tyylikäs. Mikäli valaisin halutaan tuoda kaapistojen etureunaan kannattaa käyttää esimerkiksi LINEA profiilia, jolloin johto tuodaan pistorasian kylkeä pitkin kaapiston etureunaan.

  Tutustu tarkemmin pistorasian teknisiin ominaisuuksiin täältä!

Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta
Näytetään 1 - 1 yhdestä tuotteesta