Toimisto

Toimisto

Esimerkiksi näitä valaisimia voit käyttää käytävillä ja eteistiloissa.

Käytävillä tarvitaan hyvää yleisvaloa. Usein käytävillä käytetään valaistukseen kattoon upotettavia tai katto pintaan asennettavia valaisimia. Pienessä tilassa yksi valolähde riittää, mutta suuremmassa tilassa on hyvä varmistaa valon riittävyys. Pitkään tilaan on yleensä hyvä asentaa useampi valolähde, vaikkei tila olisikaan pinta-alaltaan suuri. Pitkässä ja kapeassa käytävässä valon valaistuskulma ei riitä valaisemaan tilan molempia päitä.

Limente Led-DR ja –DS valaisimet sopivat erinomaisesti yleisvaloiksi käytävä- ja eteistiloihin. Niiden yksinkertaisen selkeä ulkomuoto sulautuu hyvin erilaisiin kattopintoihin. Valaisinten hyvä valoteho takaa tasaisen ja hyvän valon. Muista kuitenkin tarkistaa jokaisen valaisimen asennusetäisyys, jotta tilan riittävä valo on taattu.

Eteinen ja käytävätila ovat usein sisustukseltaan melko pelkistettyjä. Ilmettä voidaankin elävöittää esimerkiksi erilaisilla epäsuorilla valoilla. Epäsuorat valolähteet seinien vieressä tuovat tilaan ilmettä vaikkei tilassa olisi ainuttakaan huonekalua. Epäsuoraa valoa voidaan sijoittaa esimerkiksi listan taakse katon rajaan tai lattian rajaan.

Toimisto 20 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 18 / 20 tuotteesta
Näytetään 1 - 18 / 20 tuotteesta