Kytkimet ja himmentimet

Kytkimet ja himmentimet

Valolla voit sisustaa kauniisti kotia. Valolähteitä säätämällä tunnelman voi säätää täydelliseksi tarpeen mukaan. Himmennettävillä LED-valoilla luot sisustukseen erilaisia tunnelmia helposti ja vaivattomasti. Himmettävät valaisimet tekevät kodistasi valoisan ja viihtyisän.

Valokytkin on kiinteä osa valaistusta. Huoneeseen tultaessa on tärkeää, että valokatkaisija on sijoitettu juuri sinne missä sitä ensimmäisenä tarvitaan. Pimeässä huoneessa valokytkimen hapuilu on turhauttavaa, jos kytkin ei ole siellä missä sitä tarvittaisiin. Mieti tai testaa ennalta missä olettaisit valokytkimen sijaitsevan ja päätä sen mukaan asennuspaikka. Mieti samalla mitä valoja haluat kytkimellä ohjattavan.

Kytkin voi toimia myös himmentimenä, jolloin valaistus saa aivan toisenlaisen ulottuvuuden. Valon himmennin saa aikaan valoa eri voimakkuuksilla, jolloin valaistus voidaan himmennyksellä vaihtaa juuri oikeaan tunnelmaan. Kirkasta valoa päiväsaikaan ja himmeämpää iltatunnelmiin. Himmennettävän valon avulla voit itse päättää valon määrän.

Mikä onkaan helpompaa kuin langaton valokytkin, jonka asentaminen voidaan päättää ja tehdä jälkikäteen. Langattomien Limente Smart järjestelmien avulla rakennat yksinkertaisesti toimivan valaistuksenohjauksen yhden valaisimen himmentämisestä aina koko asunnon valaistuksen ohjaukseen saakka. Järjestelmät koostuvat led himmenninosasta ja seinäkytkimestä, jolla valaistusta säädetään. Lähes kaikki Limente valaisimet ovat himmennettävissä.

Smart 350- ja 400-sarjan säädin ja led himmennin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Kaikki liitännät tehdään pikaliittimillä.

Smart 350 kaukosäädin ja himmenninyksikkö ovat valmiiksi paritettuna ja järjestelmä on heti valmis käyttöön otettavaksi. Järjestelmällä voi ohjata kaikkia 24 V Limente valaisimia. Smart 400 on Smart 350 järjestelmää laajempi ja siihen voit liittää myös 240 V Limente kattovalaisimet sekä CCT valaisimet.

Kytkimet ja himmentimet 8 tuotetta

Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta
Näytetään 1 - 8 / 8 tuotteesta