Aamiaiskaappi SET 86 LED-PROFIL ovitunnistimella | 4000K, CRI>95, alu

Tuotekoodi: 96301
Sähkönumero:
Aamiaiskaappi SET 86

298,84 €(241,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
Aamiaiskaappi SET 86 Varastossa MyLimente

Erittäin matala ja tehokas profiilivalaisin aamiaiskaappiin ovitunnistimella

LIMENTE LED-PROFIL LUX kuuluu LIMENTE LUX -mallistoon, jossa tuotteen elinikä ja valaisimen tekniset ominaisuudet, kuten värintoisto, ovat mahdollisimman hyvät. PROFIL LUX on yksinkertainen ja edullinen tapa tehdä aamiaiskaappiin toimiva valaistus. Led-profiilit ovat vakiomittaisia ja sisältävät aina tarvittavat asennuskiinnikkeet sekä tyylikkään johtokourun, jonka sisälle saa sijoitettua syöttöjohdot.


LUX-mallissa käytetään vakiona vain parhaita komponentteja, minkä ansiosta värintoisto on lähes täydellinen (Ra>95 - valaistavan kohteen värit toistuvat mahdollisimman luonnollisina), valoteho 1100 lm/m ja värilämpötila 4000K. Valaisimessa on profiilin lisäksi mattapintainen suojus (diffuusori), joka tekee valosta pisteetöntä ja samalla muuttaa valoa hieman lämpimämmän sävyiseksi. Kaikki valaistusarvot on annettu valaisimelle ottaen huomioon mattapintainen suojus.

Valaistuksen automatisoitu ohjaus on parhaimmillaan silloin kun käyttäjän huomaamatta valot ovat päällä kun niitä tarvitaan ja siellä missä niitä tarvitaan. Automaattinen valaistuksen ohjaus tekee aamiaiskaapin valaistuksesta uudenlaisen mukavuus ja turvallisuustuotteen ja samalla se on myös ekologinen tapa käyttää valoja.

Valaistuksen ohjaus

Limente Smart 120 toimii automaattisena ON/OFF kytkimenä.


Smart 120 ovikytkin asennetaan joko liuku- tai kääntyvän oven yhteyteen ja aina kun ovi avataan, syttyy komeron sisällä olevat valot. Tunnistimia voi olla maksimissaan neljä kappaletta yhdessä järjestelmässä.

Asennus

LIMENTE LED-PROFIL LUX -valaisimen asennus on nopea ja helppo suorittaa mukana tulevien asennustarvikkeiden avulla.


Virransyöttöjohto (piilotetaan esim. kaapin taakse) laitetaan valmiiksi paikoilleen siten, että urospää tulee lähelle virtalähdettä ja naaras lähelle LED-PROFIL LUX -valaisinta. Valaisimen mukana tulee erillinen kaapelikouru, jonka sisällä virransyöttökaapeli tuodaan valaisimelle. Kaapelikouru voidaan lyhentää haluttuun mittaan (valaisinta on viittä eri vakiopituutta, eikä niitä voi lyhentää). Sekä LED-PROFIL LUX -valaisin että kaapelikouru kiinnitetään mukana tulevien kiinnikkeiden avulla. Lopuksi virransyöttöjohto kytketään kiinni valaisimeen ja virtalähteeseen. Kaikki sähköliitännät tehdään yksinkertaisesti pikaliittimillä.

LED-PROFIL LUX -valaisimessa on vakiona 5 cm + 300 cm pitkä johto. Mikäli tämä ei riitä, voit tilata jatkojohdon (3 m), tuotenumero 681588. Jatkojohtoja voi liittää max. 1 kpl / valaisimen johto, jolloin johtojen maksimipituus on jopa 6 metriä.

LIMENTE SMART 100 -sarjan elektroniikkayksikkö ja tunnistin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Pienikokoisessa elektroniikkayksikössä on naaras- ja uros pistotulppaliitännät. Urospistotulppa painetaan pistorasiaan ja naaraspistotulppaan kytketään ohjattavien valojen virtalähde. Asennuksen voit tehdä myös itse.

Tunnistin sijoitetaan oven taakse niin, että avattaessa ovi se poistuu tunnistimen edestä. Elektroniikkayksikköön liitetään jakotukki, johon voi kytkeä max 4 tunnistinta. Kaikki liitännät tehdään pikaliittimien avulla.

Toimitussisältö

- 3 x Led-Profil-Lux 86
- virtalähde 60W
- 2 x Smart 120 ovitunnistin

Tekniset tiedot

EAN-koodi:
6438400004474
Materiaali
Alumiini
Valaisimen väri
Alulook
Valolähde
LED
Asennustapa
Pinta-asennus
Valovirta
3 x 946 lm
Hyötysuhde
50 lm/W
CRI-arvo
> 95
Ottoteho
3 x 19 W
Elinikä
35.000h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP44
Jännite
24 V DC
Takuu kk
24
Lisäturva kk
36