Aamiaiskaappi SET Pystyvalo Pystysivuihin ovitunnistimella | 4000K, IP44, Ra>85, valkoinen

Tuotekoodi: 96302
Sähkönumero:
Aamiaiskaappi SET Corner 2,15m

260,40 €(210,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
Aamiaiskaappi SET Pystyvalo Varastossa MyLimente

Monipuolinen kulmaprofiili ovitunnistimella aamiaiskaappiin

LED-CORNER IP44 on monipuolinen, lyhennettävissä oleva työ- ja tunnelmavalaisin, joka sopii erinomaisesti aamiaiskaappeihin, joissa valoprofiili voidaan sijoittaa etureunaan. Valo on tyylikkään jatkuva ilman valon katkaisevia liitoskohtia ja yhtenäinen profiili antaa tasaisesti valoa koko alueelle.


LIMENTE LED-CORNER IP44:n vakiopituudet ovat 2 ja 4 m ja led-nauhan voi lyhentää haluttuun mittaan noin 3,3 cm välein, mikä mahdollistaa erilaiset, yksilölliset ratkaisut. Valaisimessa käytetään laadukkaita ledejä, joiden värintoistoindeksi on Ra>85, hyötysuhde 80 lm/W, valoteho 1080 lm/m ja värilämpötila noin 4000 K (pieniä värilämpötilaeroja voi olla tuotantoerittäin). Valaisimessa on profiilin lisäksi mattapintainen suojus (diffuusori), joka tekee valosta pisteetöntä ja samalla muuttaa valoa hieman lämpimämmän sävyiseksi. Kaikki valaistusarvot on annettu led-nauhalle ilman suojusta.

Valaistuksen automatisoitu ohjaus on parhaimmillaan silloin kun käyttäjän huomaamatta valot ovat päällä kun niitä tarvitaan ja siellä missä niitä tarvitaan. Automaattinen valaistuksen ohjaus tekee aamiaiskaapin valaistuksesta uudenlaisen mukavuus ja turvallisuustuotteen ja samalla se on myös ekologinen tapa käyttää valoja.

Valaistuksen ohjaus

Limente Smart 120 toimii automaattisena ON/OFF kytkimenä.


Smart 120 ovikytkin asennetaan joko liuku- tai kääntyvän oven yhteyteen ja aina kun ovi avataan, syttyy komeron sisällä olevat valot. Tunnistimia voi olla maksimissaan neljä kappaletta yhdessä järjestelmässä.

Helppo asennus

LIMENTE LED-CORNER IP44 -valaisimen asennus on nopea ja helppo suorittaa mukana tulevien asennustarvikkeiden avulla.


Virransyöttöjohto (piilotetaan esim. kaapin taakse) laitetaan valmiiksi paikoilleen siten, että urospää tulee lähelle virtalähdettä ja naaras lähelle CORNER-profiilia. Led-nauhan molemmissa päissä oleva virransyöttöjohto mahdollistaa LED-CORNER:n käyttämisen kahtena erillisenä valaisimena. LED-CORNER:a voi käyttää myös täysimittaisena (2 m tai 4 m), jolloin toisen pään virransyöttöjohto katkaistaan. Led-nauha on lyhennettävissä 3,3 cm välein haluttuun mittaan. Molemmissa päissä on vakiona kiinteä 5 cm + irrallinen 300 cm pitkä johto. Mikäli tämä ei riitä, voit tilata jatkojohdon (3 m), tuotenumero 681588. Jatkojohtoja voi liittää max. 1 kpl / valaisimen johto, jolloin johtojen maksimipituus on jopa 6 metriä. Muista huomioida valaisinten johtojen pituuden riittävyys sekä se, ettei virtalähteen maksimikuorma ylity.

Valaisinprofiili katkaistaan haluttuun pituuteen ja kiinnitetään mukana tulevien kiinnikkeiden avulla. Valonauhasta poistetaan teipin suojakalvo ja nauha painetaan valaisinprofiiliin. Lopuksi virransyöttöjohto kytketään kiinni valonauhaan sekä virtalähteeseen pikaliittimillä.

LIMENTE SMART 100 -sarjan elektroniikkayksikkö ja tunnistin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Pienikokoisessa elektroniikkayksikössä on naaras- ja uros pistotulppaliitännät. Urospistotulppa painetaan pistorasiaan ja naaraspistotulppaan kytketään ohjattavien valojen virtalähde. Asennuksen voit tehdä myös itse.

Tunnistin sijoitetaan oven taakse niin, että avattaessa ovi se poistuu tunnistimen edestä. Elektroniikkayksikköön liitetään jakotukki, johon voi kytkeä max 4 tunnistinta. Kaikki liitännät tehdään pikaliittimien avulla.

Toimitussisältö

- 2,15m alumiiniprofiili valkoinen
- 2m lednauha
- 2 x syöttöjohto 3m
- virtalähde 30W
- 2 x Smart 120 ovitunnistin

Tekniset tiedot

EAN-koodi:
6438400004481
Materiaali
Alumiini
Valaisimen väri
Valkoinen
Valolähde
LED
Led / m
180
Valovirta
1080 lm/m
Hyötysuhde
77 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ottoteho
28 W
Elinikä
35.000h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP44
Takuu kk
24
Lisäturva kk
12