DRI 12-DALI valk. himmennettävä | 12 W, 1100 lm, CRI>90

Tuotekoodi: 62741
Sähkönumero: 4139828
DRI-12DALI val paneelivalaisin

93,00 €(75,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
DRI 12-DALI Ei varastossa MyLimente

Tehokas ja matala paneelivalaisin

Matala ja huomaamaton, kattoon upotettava LIMENTE-paneelivalaisin antaa tasaisen ja pisteettömän valon. Matalan asennuskorkeutensa ansiosta upotettava valaisin voidaan asentaa lähes kaikkialle alakattoihin. Asennustilan korkeudessa on huomioitava valaisimen korkeuden lisäksi virtalähteen vaatima tila (katso mittakuva). Valaisimen IP44-kotelointiluokan (alaspäin) ansiosta LIMENTE DRI -valaisin sopii käytettäväksi myös kosteissa tiloissa.


LIMENTE-paneelivalaisimissa on sama värilämpötila kuin muissa LIMENTE-valaisimissa, minkä ansiosta nauhat sekä katto- ja kalustevalaisimet luovat yhtenäisen ja miellyttävän valaistuskokonaisuuden. LIMENTE-paneelivalaisimissa käytetään mahdollisimman laadukkaita komponentteja ja myönnämme niille tavallista pidemmän tuoteturvan.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

LIMENTE DRI DALI-valaisin sisältää DALI-ohjattavan virtalähteen, joten se sopii käytettäväksi DALI-ohjaimen kanssa.

Helppo asennus

LIMENTE DRI -paneelivalaisimet ovat helppoja ja nopeita asentaa. Valaisin upotetaan kattoon ja jokainen valaisin sisältää pikaliittimen virransyöttöä (ketjutettava liitin) varten.


Virtalähteen ja valaisimen välissä oleva pikaliitin mahdollistaa johdotuksen kytkemisen ja virtalähteiden asentamisen etukäteen välikattoon. Myöhemmin, kun katto on valmis, valaisimen asennus tapahtuu liittämällä se pikaliittimellä virtalähteeseen ja painamalla valaisin asennusaukkoon.

Toimitussisältö

- paneelivalaisin, jossa virransyöttöjohto urosliittimellä
- DALI ohjattava virtälähde naarasliittimellä
- kytkentärasia

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Valkoinen
Valolähde
LED
Asennustapa
Uppoasennus
Valovirta
1100 lm
Hyötysuhde
89 lm/W
Ottoteho
12 W
Kotelointiluokka
IP44
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Lisäturva kk
12
Virrankesto
-