Näppärä ladattava uutuus-valaisin Led-Reno

Julkaistu: 01.06.2020 11:29:29
Aihealueet: Led-Life - vinkkejä valaistukseen

Yksi kiinnostavimmista uutuustuotteistamme on helppoa lisävalaistusta tuova USB-ladattava Led-Reno-valaisin. Ohut ja huomaamaton valaisin tarjoaa hyvän 4000 Kelvinin, eli puhtaan valkoisen, valon ja sen ledien elinikä on jopa 35 000 tuntia. Valaisin ladataan helposti magneettikiinnityksen ja mukana tulevan usb-johdon ansiosta. Esimerkiksi komerokäytössä yhdellä latauksella valaisin kestää jopa kuukauden päivät, riippuen toki, kuinka paljon valaisin on päällä.

Tässä siis ratkaisu juuri niihin kodin pimeisiin nurkkiin, jotka kaipaavat pientä lisävalaistusta. Näppärä valaisin laatikostoihin tai kaappeihin, jonne et kunnolla näe sisälle tai muihin helppoa lisävaloa kaipaaviin kodin osiin.

Valaisinta voi ohjata niin, että se tunnistaa oven avautumisen ja sulkeutumisen. Toinen tapa ohjata valaisinta on, että se syttyy käden heilautuksella ja sammuu, kun sen edessä heilautetaan kättä uudestaan. Haluttu toimintatapa valitaan asettamalla valaisimen kyljessä oleva nappula joko oven avaamisen reagoivaan A- tai käden heilautukseen reagoivaan M-asentoon.

 

usb-ladattava valaisin

 

Ei sähkötöitä

Led-Reno-valaisimen asentaminen ei vaadi lainkaan sähkötöitä vaan se kiinnitetään haluttuun paikkaan kahden ohuen magneettiliuskan avulla. Liuskoissa on toisella puolella vahva kaksipuoleinen teippi, joten valaisin pysyy napakasti paikoillaan. Voitkin siis kiinnittää valaisimen helposti itse haluamaasi paikkaan miettimättä sen enempää johdotuksia tai virtalähteitä.

Tästä syystä, jos esimerkiksi keittiöremontin jälkeen kaipaat lisävaloa esimerkiksi syvään kulmakaappiin löytääksesi helpommin juuri sen hakemasi kattilan, on Led-Reno helppo lisätä jälkikäteen. Koska valaisin toimii ladattavalla akulla ei sähkömiestä tarvitse kutsua paikalle tai eikä keittiön sähköjä jouduta miettimään uudelleen.

 

akkuvalaisin

 

Helppo ratkaisu kaappeihin ja laatikostoihin

Kaappeihin ja laatikostoihin Reno on loistava vaihtoehto juuri helppoutensa ja asennustapansa ansiosta. Jos huomaat tuskailevasi vaatekaapilla aamu toisensa jälkeen, etkä millään löydä etsimääsi vaatetta, voi erikseen lisättävästä kaappivalosta tuoda apua. Kun näet kaapin sisällön selkeämmin, myös tavarat löytyvät helpommin, ilman, että joudut penkomaan kaapin sisältöä ja sekoittamaan sitä entisestään. Valaisin kannattaa asentaa kaapin ylälevyyn, jolloin se valaisee koko kaapin mahdollisimman hyvin.

Jos kaapissa on lokeroita tai useampi hylly, voi valaisimen halutessaan laittaa jokaiselle hyllylle, jolle lisävaloa kaivataan.

Valaisimessa kiinteänä oleva, oven avautumiseen reagoiva kytkin toimii myös vetolaatikoissa ja on loistava apu esimerkiksi eteisen laatikostoihin. Näin kurahanskat ja pipot löytyvät helpommin aamukiireissä ja oikeat avaimet eteisen avainlaatikosta.

Led-Reno-valaisin toimii niin liukuovien, kääntyvien ovien kuin vetolaatikostojen kanssa ja sitä voidaan hyödyntää kaikissa kodin kuivissa tiloissa.

 

valaisin laatikkoon kaappiin

 

Mahdollisuus käyttää myös heilautus-kytkimellä

Jos päätät käyttää Led-Reno-valaisinta työskentelyn apuvalona, saat valaisimen syttymään ja sammumaan käden heilautuksella. Työskentelyvalaisimena käytettynä hyviä käyttökohteita Led-Renolle on esimerkiksi keittiö, kodinhoitohuone ja työhuone. Huomioi kuitenkin että ladattavan valaisimen akun kestoa ei ole suunniteltu keittiön ainoaksi työskentelyvaloksi.

Valaisimen voi kiinnittää esimerkiksi keittiössä tai kodinhoitohuoneessa yläkaappien alareunaan, valaisemaan työtasoa tai tuomaan lisävaloa hämäriin kulmiin.

Jos työpöydän yläpuolella on hylly, tai jokin muu kaluste, johon valon saa kiinnitettyä, toimii se hyvin myös työpöydän työvalona.

Koska valaisin ei tarvitse erillistä sähkönlähdettä, vain mielikuvitus on rajana sen käyttömahdollisuuksissa!

 

 

 

valaistus postaus

 

 

 

Liittyviä tuotteita

Liittyviä julkaisuja

Jaa tämä sisältö