Valaistusalan kuulumisia alan ykkösmessuilta Jyväskylästä

Julkaistu: 05.02.2020 19:50:39
Aihealueet: Led-Life - vinkkejä valaistukseen

Limente on mukana jo neljättä kertaa Jyväskylässä järjestettävillä SähköValoTeleAv-messuilla, jotka keräävät yhteen alan ammattilaiset, yritykset ja opiskelijat.

Limenten osastolla pääsee tutustumaan sekä tuttuihin suosikkituotteisiin että uutuuspistorasioihin, uutuus Led-Neoniin ja erilaisiin uusiin langattomiin valonohjausmahdollisuuksiin.

Tule katsomaan miten tyylikkäästi kalusteita voi valaista Limenten tuotteilla.

 

sähkövaloteleav 2020

 

Uutuustuotteita

Limente tuo jatkuvasti markkinoille uutuustuotteita ja kehittää tuotteitaan vastaamaan asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Myös messuilla on nähtävillä sekä valmiita että tulevia uutuuksia. Yksi tärkeimmistä uutuuksista on pistorasia, jonka sisään on integroitu virtalähde. Kerro meille mielipiteesi tulevista uutuuksista ja pääset vaikuttamaan minkälaisia tuotteita tuomme markkinoille. Messuilla pääset tutustumaan kaikkiin uutuuksiin tarkemmin.

Uutuuksistamme muun muassa kätevän ladattava Led-Reno on nähtävissä ja kokeiltavissa messuosaston aamiaiskaapissa. Samoin kahteen suuntaan valaisevaa Led-Seam-profiilivalaisinta löytyy niin ikään aamiaiskaapista, mutta myös avohyllyköistä. Upotettava Led-Lila-valaisin taas löytyy osaston vaatekaapista, johon se on asennettu toimimaan automaattisesti ovikytkimen avulla.

 

valomessut

 

Tuttuja suosikkituotteita

Myös Limenten mallistossa pitkään pysyneistä tuotesuosikeista esillä on useita! Tällaisia tuotteita ovat muun muassa Led-Corner, joka on asennettu pystypäin aamiaiskaapin etureunaan. Tätä valaisinta voi käyttää hyvin myös välitilassa, jolloin se suuntaa valon välitilan yläkulmasta pehmeästi kohti tasoa.

Toinen välitilassa paljon käytetty Limente-klassikko on Led-Linea, joka on tällä kertaa asennettu sokkeliin CCT-, eli värilämpötilasäädettävänä mallina.

Tasoon olemme taas upottaneet tyylikkään huomaamattoman Desk-pistorasian. Kulmikas, upotettu pistorasia on saanut paljon positiivista palautetta.

 

pistorasiat messuilla

 

Erilaisia ratkaisuja eri tarpeisiin

Messut antavat myös mahtavan mahdollisuuden nähdä, miten erilaiset valaisimet valaisevat ja miten valonohjauksen eri vaihtoehdot käytännössä toimivat.

Osaston kaikki valaisimet on kytketty erilaisiin langattomiin säätimiin. Pääset kokeilemaan, miten valaisin himmenee ja kirkastuu ja näkemään, miten värilämpötilasäädettävä valaisin käytännössä toimii ja miltä se näyttää.

 

 

 

limente led-valot

 

 

 

Liittyviä julkaisuja

Jaa tämä sisältö