Valitse keittiösi sisustukseen sopiva pistorasia

Julkaistu: 22.08.2019 16:12:39
Aihealueet: Led-Life - vinkkejä valaistukseen

Sähkölaitteiden määrän kasvaessa kotitalouksissa myös tarvittavien pistokkeiden määrä kasvaa. Siinä missä keittiössä ennen riitti, kun kahvinkeittimelle, leivänpaahtimelle ja vedenkeittimelle oli omat pistokkeensa, tarvitaan nykyään töpselipaikkaa niin monelle muullekin keittiön laitteelle. Lisäksi usein tulee ladattua muun muassa kännykät ja muut pienet elektroniikkalaitteet keittiön pistorasioissa, mistä ne on helppo napata mukaan aamulla samalla, kun napsauttaa kahvinkeittimen päälle.

 

keittiöpistorasia

 

Paljonko pistokkeita on tarpeeksi

Jos olet remontoimassa keittiötäsi tai mielessäsi on pistorasioiden uusiminen, on hyvä miettiä jo etukäteen, minkä verran pistokkeita tarvitset. Näin et joudu turvautumaan epäkäytännöllisiin jatkojohtoihin tai irrottelemaan muita laitteita vuorotellaksesi pistokkeiden käytössä eri laitteiden välillä.

Mieti myös, mitä muita laitteita sinulla on, joita tulisit keittiössä käyttämään. Lataatko siellä puhelintasi, tablettiasia tai ehkä sähköhammasharjaasi? Entä kun teet ruokaa? Mitä sähköä vaativia välineitä sinun tulee käytettyä ja montako paikkaa ne vievät kerrallaan.

Mini-pistorasiaa, Limenten yhtä kaikkien aikojen suosituimmista pistorasioista, löydät yhdellä, kahdella tai kolmella pistokkeella, jolloin voit helposti valita juuri haluamaasi tilaan sopivan kokoisen pistorasian.

 

 pistorasia keittiöön

 

Valitse keittiösi väreihin sopiva pistorasia

Monesti pistorasiat ovat näkyvillä paikoilla keittiössä, joten pistorasiaa valitessa olisi hyvä miettiä, miten se sointuisi kauniisti myös muuhun sisustukseen. Limenten pistorasioista löydät muun muassa Mini-2, Luna- ja Desk-pistorasiat niin mustina, valkoisina kuin rosterin värisinäkin, jolloin on helpompi valita vaihtoehto, joka sulautuu asennettavaan pintaan tai muihin keittiön yksityiskohtiin.

Esimerkiksi juuri nyt trendikkääseen, mutta kuitenkin niin ajattoman tyylikkääseen marmoritasoon sopivat kauniisti niin valkoinen kuin rosterinenkin pistorasia, kun taas puiseen tasoon musta tuo tyylikkään kontrastin. Pistorasian värin voi valita myös keittiön kaappien tai välitilan väritykseen sopivaksi tai jos keittiössäsi on esimerkiksi juuri nyt pinnalla oleva musta hana, tai jokin muu yksityiskohta voit valita pistorasian siihen yhteensopivaksi.

 

 mini-2 pistorasia

 

Valitse sopiva malli käyttötarkoituksen mukaan

Tyylin lisäksi olisi hyvä miettiä myös käytännöllisyyttä ja sitä, mihin pistorasiat halutaan asentaa, jotta niitä olisi mahdollisimman helppo käyttää.

Jos toiveena on, että keittiön välitilan valaistuksen saisi napsautettua päälle pistorasian kyljessä olevasta kytkimestä, oikea valinta on Limenten kaksiosainen Luna-pistorasia. Luna on tyylillisesti samanlainen kuin kaksiosainen Mini-malli, mutta Lunassa on kyljessä kytkin. Tällöin keittiön muut pistorasiat, jossa ei tätä ominaisuutta tarvita, voi ottaa Mini-pistorasiamallistosta ja tyyli pysyy yhtenäisenä.

Mini-ja Luna-pistorasiat ovat parhaimmillaan asennettuina keittiön yläkaappien alapuolelle. Kaapin alareunassa ne eivät vie huomiota pois välitilaan valituista materiaaleista vaan sulautuvat kauniisti kaapin pohjaan jättäen välitilan avaraksi. Mini ja Luna-pistorasioiden pistokkeet on suunniteltu niin, että pistoke on helppo asettaa niihin oikeinpäin ja pistorasiat ovat tarpeeksi napakat, jotta pistokkeet myös pysyvät paikallaan hyvin.

Tasoon upotettava Desk-pistorasia on paras ratkaisu, jos esimerkiksi saarekkeeseen tai yläkaapittoman keittiön työtasoon halutaan huomaamaton ja helppokäyttöinen pistorasia.

Pistorasiamme käyvät hyvin keittiön lisäksi myös muihin tiloihin esim. kodinhoitohuoneeseen ja tässä kirjoituksessa esiteltyjen mallien lisäksi löydät valikoimastamme myös muita pistorasiamalleja.

 

 

 

valaistus blogi

 

 

Liittyviä julkaisuja

Jaa tämä sisältö