LIMENTE LED-DOLA patterivalaisin, alulook | 25 lm, Ra>80

Asennus- ja huolto-ohjeet

Asennusohjeet

Mittakuvat

Tuotekoodi: LEDDOLA
Sähkönumero:
LIMENTE LED-DOLA

21,08 €

Tuotteet: Saatavuus: Lisää esitteelle:
LIMENTE LED-DOLA, 0,3 W: Varastossa MyLimente

Patteritoimiminen kaapin sisätilavalaisin

LIMENTE DOLA on neljällä AAA paristolla toimiva kaapin tai laatikoston sisätilavalaisin. Paristojen ansiosta ei vaadi johdotuksia ja on helppo asentaa mihin tahansa kaappiin. Valaisinta voidaan käyttää keittiössä, eteisessä, makuuhuoneessa, ylipäätänsä missä tahansa kun halutaan valaista muuten pimeää kaapin sisätilaa.


LIMENTE DOLA -valaisimessa on sisäänrakennettu mekaaninen ON/OFF -kytkin, joka kytkee valon päälle kun laatikosto vedetään auki tai ovi avataan. Vastaavasti kun laatikosto tai ovi suljetaan, sammuu valo. Valaisin tulee sijoittaa kaapiston etureunaan niin että kytkin ottaa oveen / laatikon etusarjaan kiinni. Kytkimen ansiosta pattereiden elinikä pitenee ja pattereista riippuen se on jopa (jatkuva palaminen) 20 tuntia.

Asennus

LIMENTE DOLA on erillinen valaisin, joita voidaan sijoittaa haluttu määrä sopiviin paikkoihin ilman mitään rajoituksia. Asennus tapahtuu kiinnittämällä asennuslevy joko kaksipuoleisella teipillä tai ruuveilla haluttuun kohtaan ja tämän jälkeen painamalla valaisin asennuslevyyn. Valaisimet eivät vaadi johdotuksia tai ulkopuolista virtaa eikä niitä ole kytketty toisiinsa millään lailla.

Tekniset tiedot

Ra-arvo
> 80
Hyötysuhde
83 lm/W
Valovirta
25 lm
Ottoteho
0,3 W
Värilämpötila
4000 K

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin