LIMENTE LED-LENO 51 ruostumaton teräs | 330 lm, Ra>80

Tuotekoodi: LEDLENO51
Sähkönumero:
LIMENTE LED-LENO 51

Moderni pisteetön led-kalustevalaisin

HUOM, LED-LENO 51 poistunut valikoimasta 10/2020. Korvaava tuote tulossa myyntiin 5/2021.


LIMENTE LED-LENO 51 on kaunis ja perinteinen valaisin, joka on muotoilultaan moderni ja selkeälinjainen. Laajalle leviävä, miellyttävä, pisteetön ja tasainen valo sopii välitilaan, vitriineihin ja hyllyihin. Harjattu ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko tekee LED-LENO 51:stä ajattoman modernin valinnan. LIMENTE LED-LENO 51 voidaan asentaa joko pintaan tai upottaa. Laadukas metallirunkoinen valaisin on saatavissa myös valkoisena (LIMENTE LED-LENO 52).

Kaikissa LIMENTE LED-LENO 10-, 30- ja 50-sarjan valaisimissa käytetään uutta tasaisen valon ja erinomaisen värilämpötilan tuottavaa tekniikkaa, mikä on sekä silmille miellyttävää että tuottaa optimaalisen valon. Erinomaisen valotehon ansiosta voit sijoittaa valaisimet jopa 60–80 cm välein, mikä mahdollistaa valaisimien sijoittamisen liesituulettimen molemmin puolin niin, että myös liesitasolla on hyvä valaistus.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä. Himmentämällä LIMENTE-valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla säätimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi muuttaen koko tilan tunnelmaa.


Valaisin on himmennettävissä LIMENTE SMART 350 -sarjalla (himmennin nro 640351 ja sitä ohjaava seinäsäädin nro 640352) sekä LIMENTE SMART 400 -sarjalla (24 V himmennin nro 640420 ja sitä ohjaavat langattomat seinäsäätimet nro 640411, 640421 ja 640422, 640424, 640425). LIMENTE SMART 425 on kaukosäädin, jonka avulla voit valojen säätämisen lisäksi tallentaa muistiin kaksi erilaista valaistustilannetta mahdollistaen esimerkiksi normaalivalaistuksen lisäksi tunnelmatilan luomisen.

Himmennin asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin ja se sisältää vastaavan jakotukin kuin virtalähde. Himmentimeen voidaan liittää 6 kpl LIMENTE-valaisimia, kunhan huomioidaan, ettei virtalähteen maksimikuorma (W) ylity.

Asennus

LIMENTE LED-LENO 51 -valaisimen asennus on nopea ja helppo suorittaa. LED-LENO 51 voidaan asentaa joko upotettuna tai suoraan pintaan asennettuna.


Uppoasennuksessa valaisinta varten porataan kaapin pohjaan reikä, johon valaisin painetaan. Kiinnittyminen tapahtuu valaisimessa olevien jousien avulla. Pinta-asennusta varten tuotteen mukana on erillinen asennusrengas, joka kiinnitetään ruuveilla kalusteen pohjaan kiinni. Valaisin painetaan pinta-asennusrenkaaseen ja se lukittuu siihen jousien avulla.

Virransyöttöjohto (piilotetaan esim. kaapin taakse) laitetaan valmiiksi paikoilleen siten, että toinen pää tulee lähelle virtalähdettä ja toinen lähelle LED-LENO 51 -valaisinta. Valaisimet voidaan asentaa jopa 60–80 cm välein, mikä mahdollistaa valaisimien sijoittamisen liesituulettimen molemmin puolin niin, että myös liesitasolla on hyvä valaistus.

LED-LENO 51:ssä on vakiona 5 cm + 300 cm pitkä johto. Mikäli tämä ei riitä, voit tilata jatkojohdon (3 m), tuotenumero 681588. Jatkojohtoja voi liittää max. 1 kpl / valaisimen johto, jolloin johtojen maksimipituus on jopa 6 metriä. Muista huomioida valaisimien johtojen pituuden riittävyys sekä se, ettei virtalähteen maksimikuorma (W) ylity.

Kaikki sähköliitokset tapahtuvat yksinkertaisesti pikaliittimillä, joten asennukset voi tehdä myös itse.

Toimitussisältö

Tekniset tiedot

Valovirta
330 lm
Hyötysuhde
79 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ra-arvo
> 85
Kotelointiluokka
IP44
Energialuokka
A+

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin