KASTE valkoinen | 17 W, 1200 lm

Tuotekoodi: 65055
Sähkönumero: 4118909
KASTE val kattovalaisin

93,00 €(75,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
KASTE Varastossa MyLimente

Kattovalaisin integroidulla liiketunnistimella

LIMENTE KASTE on pyöreä kattovalaisin, jonka sisään on rakennettu monipuolisilla säätömahdollisuuksilla oleva liiketunnistin. Valaisinkupu on elegantti valkoinen akryyli ja valaisimen runko/asennusosa on alumiinin värinen. KASTE suodattaa tasaisen valon mattavalkoisen kuvun läpi, jolloin heijastuva valo ei häikäise vaan antaa ympärilleen kauniin tasaista valoa.


Valaisimen syttymisherkkyyttä (etäisyys kulkijasta), valoisuutta (kuinka hämärää pitää olla, jotta valo syttyy) ja palamisaikaa (kuinka kauan valo sytyttyään palaa) voidaan säätää omaan tarpeeseen sopiviksi. Säädöt on mahdollista asettaa myös niin, että valaisin toimii vain erillisellä seinäkytkimellä.

KASTE toimii yleisvalona kaikissa kodintiloissa myös kosteissa tiloissa (IP44), joissa valon halutaan syttyvän automaattisesti tilaan tultaessa. Hillityn ilmeensä ja monipuolisten säätömahdollisuuksiensa ansiosta se on myös helppo ratkaisu erilaisiin julkisiin tiloihin. Katso lisää vinkkejä ja ideoita valaistukseen Valaistusvinkkejä-osiosta!

Himmennys ja toimintojen säätäminen

Valaisinta ei voi himmentää, mutta tunnistimen reagointietäisyys, valon päälläoloaika ja valon syttymisherkkyys riippuen ympäristön hämäryydestä ovat säädettävissä.


Tunnistusalueet:
Liiketunnistin:
- Katossa 360°, max säde 5 m
- Seinällä 180°, max säde 10 m
Päälläoloaika:
- min 10 s ja max 30 min
Valoisuus:
- 2-2000 Lux

Asennus

Valaisin on nopea ja yksinkertainen asentaa. Tuote koostuu valaisinkuvusta ja kattoasennusosasta sekä osaan integroiduista virtalähteestä ja liiketunnistimen säädöstä.


Valaisimen runko ruuvataan kattoon, sähkö kytketään sokeripalaan, säädetään liiketunnistin ja valkoinen kupu kierretään paikoilleen.

Toimitussisältö

- valaisinrunko
- kupu
- integroitu virtalähde ja liiketunnistin

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Valkoinen
Valolähde
LED
Asennustapa
Pinta-asennus
Valovirta
1200 lm
Hyötysuhde
71 lm/W
Ottoteho
17 W
Elinikä
35.000h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP44
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
-

Tuotteeseen liittyvät artikkelit