LIMENTE KASTE valkoinen | 17 W, 1200 lm

Asennus- ja huolto-ohjeet

Asennusohjeet

Mittakuvat

Tuotekoodi: KASTE
Sähkönumero:
LIMENTE KASTE

97,96 €

Tuotteet: Saatavuus: Lisää esitteelle:
Kaste, 4000 K, 240 V: Varastossa MyLimente

Kattovalaisin integroidulla liiketunnistimella

LIMENTE KASTE suodattaa tasaisen valon kauniin opaalilasin läpi. KASTE on pyöreä kattovalaisin, jonka sisään on rakennettu monipuolisilla säätömahdollisuuksilla oleva liiketunnistin. Valaisimen syttymisherkkyyttä (etäisyys kulkijasta), valoisuutta (kuinka hämärää pitää olla, jotta valo syttyy) ja palamisaikaa (kuinka kauan valo sytyttyään palaa) voidaan säätää omaan tarpeeseen sopiviksi. Säädöt on mahdollista asettaa myös niin, että valaisin toimii vain erillisellä seinäkytkimellä.


KASTE toimii yleisvalona kaikissa kodintiloissa myös kosteissa tiloissa (IP 44), joissa valo halutaan syttyvän automaattisesti tilaan tultaessa. Hillityn ilmeensä ja monipuolisten säätömahdollisuuksiensa ansioista se on myös helppo ratkaisu erilaisiin julkisiin tiloihin.

LIMENTE KASTEen valaisin kupu on aina elegantti valkoinen mattalasi. Valaisimen runko/asennusosa on kromin värinen. Mattavalkoisen lasin läpi heijastuva valo ei häikäise vaan antaa ympärilleen kauniin tasaista Led-valoa.

Tunnistusalueet:
Liiketunnistin:
- Katossa 360°, max säde 5 m
- Seinällä 180°, max säde 10 m
Päälläoloaika:
- min 10 s ja max 30 min
Valoisuus:
- 2-2000 LUX

Himmennys

Valaisinta ei voi himmentää.

Asennus

Valaisin on nopea ja yksinkertainen asentaa. Tuote koostuu valaisinkuvusta ja kattoasennusosasta sekä osaan integroiduista virtalähteestä ja liiketunnistimen säädöstä. Asennuskuppi ruuvataan kattoon, virta tuodaan virtalähteelle, säädetään liiketunnistin ja valkoinen kupu painetaan paikoilleen.

Tekniset tiedot

Ra-arvo
> 80
Hyötysuhde
71 lm/W
Energialuokka
A+
Valovirta
1200 lm
Ottoteho
17 W
Värilämpötila
4000 K

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin