LIMENTE KUURA valkoinen | 12 W, 900 lm

Asennus- ja huolto-ohjeet

Asennusohjeet

Mittakuvat

Tuotekoodi: KUURA
Sähkönumero:
LIMENTE KUURA

158,72 €

Tuotteet: Saatavuus: Lisää esitteelle:
Kuura, 4000 K, 240 V: Varastossa MyLimente

Pehmeälinjainen kartiomainen valaisin

LIMENTE KUURA on pehmeälinjainen valaisin, jonka led-valo heijastuu valkoisen mattalasin läpi kuin huurteinen talvinen jää. Valaisimen symmetrinen muotoilu tekee siitä helposti yhteen sovitettavan. Valaisimen rungon ohut valoraita kajastaa kauniisti hajavaloa luoden samalla valaisimelle persoonallisen ja elegantin ilmeen.


KUURA on erinomainen ratkaisu keittiöön ruokapöydän tai minkä tahansa huoneen yleisvalaisimeksi. Tyylikäs mattavalkoinen metallipinta ja valaisimen huurteinen lasi sopivat ajattomuudellaan jokaiseen kotiin. LIMENTE KUURAn kaunis ulkomuoto ja raikas valo sopivat hyvin myös erilaisiin julkisiin tiloihin kuten kahviloihin tai auloihin.

LIMENTE KUURA - valaisimen väri on aina puhtaan valkoinen niin sisä- kuin ulkopinnaltaan. Valo suodattuu kauniisti satiininvalkoisen kuvun läpi.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

LIMENTE KUURA valaisimet ovat himmennettävissä LIMENTE SMART 400- sarjan 24 V himmentimellä SMART 440 (nro 640440) sekä sitä ohjaavilla langattomilla säätimillä (nro 640411, 640421, 640422, 640424). Himmennin asennetaan valaisimen asennuskupin sisään verkkovirran ja virtalähteen väliin ja se sisältää valmiit pikaliittimet kytkemistä varten. Näin ollen kattorakenteeseen tai sähköjohtoihin ei tarvitse tehdä muutoksia.


Asennus on yksinkertainen ja ohjattava LIMENTE KUURA valaisin voidaan asentaa suoraan vanhan kattovalaisimen tilalle. SMART 440 himmentimen lisäksi valaisimia voidaan himmentää yhteensopivilla TRIAC himmentimillä.

Asennus

Valaisin on nopea ja yksinkertainen asentaa. Tuote koostuu valaisimesta ja kattoasennuskupista sekä kuppiin integroidusta virtalähteestä. Kattoasennuskupin ja valaisimen välistä johtoa voidaan tarvittaessa asennuksen yhteydessä lyhentää halutun pituiseksi. Asennuskupin kiinnike ruuvataan kattoon, virta tuodaan virtalähteelle ja asennuskuppi kiinnitetään sen kiinnikkeeseen.

Tekniset tiedot

Ra-arvo
> 80
Hyötysuhde
75 lm/W
Energialuokka
A+
Valovirta
900 lm
Ottoteho
12 W
Värilämpötila
4000 K

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin