JOKI kromattu | 2 x 4 W, 2 x 210 lm

Tuotekoodi: 65052
Sähkönumero: 4118908
JOKI kromattu seinävalaisin

85,56 €(69,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
JOKI Varastossa MyLimente

Yksinkertaisen kaunis seinävalaisin

LIMENTE JOKI on laadukas kylpyhuonevalaisin, jonka kaksiosaisen mattalasin läpi tulviva valo valaisee tilaa laajasti. JOKI on suunniteltu asennettavaksi peilin päälle kohdevaloksi, mutta sitä voi käyttää myös seinälampettina. Sen miellyttävä valo valaisee tilaa luonnollisesti päivänvalon tapaan. LIMENTE JOKI -valaisimen runko on tyylikkäästi kromattu ja valkoisen satiinilasin läpi heijastuva led-valo valaisee kauniisti tuoden tilan värit luonnollisesti esille.


Pieni ja tyylikäs LIMENTE JOKI on helppo yhdistää monenlaiseen tyyliin ja samaan sarjaan on saatavissa yksiosainen LIMENTE PURO. IP44-suojausluokan ansiosta valaisimia voidaan käyttää sekä kosteissa että kuivissa tiloissa.

Värivaihtoehdot

Limente Joki -valaisimen runko on tyylikkäästi kromattu. Valaisimen molemmissa päissä on kaunis lasinen valaisinosa, jonka läpi heijastuva led-valo valaisee tilaa kirkkaasti tuoden värit luonnollisesti esille.

Asennus

Valaisin on nopea ja yksinkertainen asentaa. Tuote koostuu valaisinrungosta ja kahdesta lasiosasta. Valaisinrungosta avataan sivukiinnitysruuvi, ruuvataan runko kiinni seinään, kytketään johtimet, kiinnitetään rungon näkyvä osa ja pyöritetään lasiosat paikoilleen.

Toimitussisältö

- valaisinrunko
- kiinnitysruuvit
- lasikuvut

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Kromattu
Valolähde
LED
Virransyöttöliitin
Kiinteä asennus
Valovirta
2 x 210 lm
Hyötysuhde
53 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ottoteho
8 W
Elinikä
35.000h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP44
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
-

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin