laatu

LAATUA TUOTTEISSA JA TOIMINNASSA

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. Asiakaslähtöisyys on toimintamallimme ytimessä ja pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme jokapäiväistä liiketoimintaa sekä tukemaan sitä omalla toiminnallamme. Ammattitaitoinen myyntitiimimme pyrkii löytämään asiakkaillemme aina parhaat mahdolliset ratkaisut. Oma tuotekehityksemme ja tuotehallintamme takaavat tuotteillemme huolettoman ja pitkän elinkaaren.

Tavoitteenamme on suoraviivainen ja luotettava toiminta, jonka lopputuloksena on tyytyväinen asiakas ja turvalliset tuotteet. Toimimme sekä ISO 9001 laatu- että ISO 14001 ympäristöjärjestelmän mukaisesti.

Meille vastuullisuus tarkoittaa sitä, että huomioimme kestävän kehityksen kaikilla yritystoimintamme osa-alueilla. Vastuullisuus näkyy tuotteidemme suunnittelussa ja valmistuksessa, suhteessa ympäristöömme sekä arjen työnteossa.

Ekologisuus on yksi tärkeimmistä kriteereistämme tuotevalikoiman kehityksessä. Ammattitaitoinen tiimimme tekee jatkuvasti kehitystyötä, jotta seuraava mallisto olisi entistäkin parempi, tehokkaampi ja ennen kaikkea ekologisempi. Tavoitteemme tuotteissamme, niiden tuotekehityksessä ja elinkaaressa on ekologisten arvojen ja kestävän kehityksen huomioiminen jokaisessa vaiheessa.

PÄIVITTÄISESSÄ TOIMINNASSAMME LAATUTAVOITTEITAMME OVAT 

  • Tehokkaat ja jatkuvasti kehittyvät prosessit
  • Laadukkaat ja pitkäikäiset tuotteet ja toiminta
  • Asiakkaiden tarpeiden tunnistaminen ja laadukkaiden ratkaisujen tarjoaminen
  • Tuotteiden ja toiminnan jatkuva kehittäminen

Liiketoiminnan tehokkuutta, toimivuutta ja ympäristöystävällisyyttä arvioidaan säännöllisesti sisäisin tarkastuksin sekä riippumattoman tarkastusyrityksen DQS Finland Oy:n toimesta.

laatu