LIMENTE LED-RIBBON LUX 24 V, 3000 K, IP44 | 192 led/m, 1700 lm/m, CRI>90

Tuotekoodi: RIBBONLUX3K
Sähkönumero:
LED-RIBBON IP44 LUX 3000K

Monikäyttöinen Led-nauha

LIMENTE LED-RIBBON IP44 LUX kuuluu LIMENTE LUX -mallistoon, jossa tuotteen elinikä ja valaisimen tekniset ominaisuudet kuten värintoisto ovat mahdollisimman hyvät. RIBBON IP44 LUX on tehokas, lyhennettävissä oleva led-nauha, jossa ledit ovat erittäin lähellä toisiaan (192 led / metri). Nauhaa käytetään keittiön työskentelyvalaistuksen lisäksi epäsuorana valona esimerkiksi peilien takana, sokkeleissa, kalusteissa, katoissa sekä kaikkialla, missä valaisin halutaan hyvin näkymättömäksi. Erityisesti LIMENTE-profiileihin asennettuna valo on miellyttävän yhtenäistä ja tasaista.


LIMENTE LED-RIBBON LUX vakiopituudet ovat 2, 4 ja 4 m ja led-nauhan voi lyhentää haluttuun mittaan noin 4 cm välein, mikä mahdollistaa erilaiset yksilölliset ratkaisut. LUX-mallissa käytetään vakiona vain parhaita komponentteja ja sen hyötysuhde on erinomainen, värintoisto on lähes täydellinen (valaistavan kohteen värit toistuvat mahdollisimman luonnollisina) ja värilämpötila joko 3000K tai 4000K.

Laadukkaiden komponenttien ja valmistustekniikan ansiosta LUX-mallit ovat myös normaalia pitkäikäisempiä ja myönnämme niille kahden vuoden takuun lisäksi kolmen vuoden lisäturvan. Lisäturvasta lisää tietoa kohdasta TEKNISET TIEDOT / lisäturva.

LIMENTE LED-RIBBON IP44 LUX:n lisäksi led-nauha on saatavilla kolmena eri versiona: IP44 (IP44, CRI>85, 4000 K), värilämpötilasäädöllisenä IP44 CCT LUX-mallina (IP44, CRI>90, 2700K – 6000 K) sekä epäsuoraan valoon tarkoitettuna IP20-versiona (IP44, CRI>80, 4000 K).

Led-nauhan molemmissa päissä on vakiona kiinteä 5 cm + irrallinen 300 cm pitkä johto. Mikäli tämä ei riitä, voit tilata jatkojohdon (3 m), tuotenumero 681588. Jatkojohtoja voi liittää max. 1 kpl / valaisimen johto, jolloin johtojen maksimipituus on jopa 6 metriä. Molemmissa päissä oleva virransyöttöjohto mahdollistaa LED-RIBBON:n hyödyntämisen tarvittaessa kahdessa osassa. Tällä tavoin sekä vältetään turhia hukkapaloja että mahdollistetaan nauhan asentaminen virtalähteeltä kahteen eri suuntaan.

LED-RIBBON-nauhan kanssa on käytettävä siihen sopivaa 24 V virtalähdettä. Sopivat vaihtoehdot ovat mainittuina tuotteiden yhteydessä. Jos valmiin setin mitoitus ei ole kohteeseen sopiva voit tilata profiilin, led-nauhan ja virtalähteen myös erikseen. HUOM! Virtalähde on aina tilattava erikseen.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä led-nauhaa voit muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä. Himmentämällä LIMENTE-valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla säätimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi muuttaen koko tilan tunnelmaa.


LIMENTE LED-RIBBON IP44 LUX on himmennettävissä LIMENTE SMART CLASSIC, LUXUS ja GREENLINE -sarjoilla.

Himmennin asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin ja se sisältää vastaavan jakotukin kuin virtalähde. Himmentimeen voidaan liittää 6 kpl LIMENTE-valaisimia, kunhan huomioidaan, ettei virtalähteen maksimikuorma (W) ylity. Lue lisää valonsäätämisestä kohdasta TUOTTEET --> VALONOHJAUS.

Asennus

LIMENTE LED-RIBBON IP44 LUX -nauhan asennus on nopea ja helppo suorittaa.


Virransyöttöjohto, joka usein piilotetaan esim. kaapin taakse, laitetaan valmiiksi paikoilleen siten, että urospää tulee lähelle virtalähdettä ja naaras lähelle LED-RIBBON LUX -valonauhaa. Valonauhasta poistetaan teipin suojakalvo ja nauha painetaan asennuspaikkaan. Lopuksi virransyöttöjohto kytketään kiinni valonauhaan sekä virtalähteeseen pikaliittimillä.

LED-RIBBON LUX on lyhennettävissä 4 cm välein ja sen molemmissa päissä on virransyöttö, eli voit hyödyntää molemmat päät tarvittaessa erikseenkin. LED-RIBBON LUX on aina kiinnitettävä lämpöä johtavaan materiaaliin, kuten esimerkiksi lisätarvikkeena saatavaan LED-valaisinlistaan. Tällä tavoin varmistetaan led-nauhalle luvatun eliniän toteutuminen. Lista myös mahdollistaa asennuksen esimerkiksi kuivauskaapin alle ja sen mattapintainen suojus (diffuusori) tekee valosta tasaisempaa. Kaikissa tapauksissa varmista, että kiinnityspinta on ehdottoman puhdas ja kuiva ennen kuin kiinnität led-nauhan.

Toimitussisältö

- led-nauha,jonka molemmissa päissä virransyöttöliitin
- 2 x 3m virransyöttöjohto TOP-liittimin

Tekniset tiedot

Valolähde
LED
Asennustapa
Pinta-asennus
Valovirta
1700 lm/m
Hyötysuhde
130 lm/W
Värilämpötila
3000 K
Ottoteho
28/40/57 W
Elinikä
35.000h (L80B10)
Jännite
24 V DC

Tutustu myös näihin yhteensopiviin valonohjaustuotteisiin

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin