LIMENTE LED-DOLA patterivalaisin, alulook | 25 lm, Ra>80

Tuotekoodi: LEDDOLA
Sähkönumero:
LIMENTE LED-DOLA

21,08 €(17,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
66013 4118894 LED-DOLA, 0,3 W: Varastossa MyLimente

Paristoilla toimiva kaapin sisätilavalaisin

LIMENTE LED-DOLA on neljällä AAA-paristolla toimiva kaapin tai laatikoston sisätilavalaisin. Paristojen ansiosta valaisin ei vaadi johdotuksia ja on helppo asentaa mihin tahansa kaappiin. Valaisinta voidaan käyttää keittiössä, eteisessä, makuuhuoneessa sekä missä tahansa, kun halutaan valaista muuten pimeää kaapin sisätilaa. LIMENTE LED-DOLA -valaisimessa on sisäänrakennettu, mekaaninen ON/OFF-kytkin, joka kytkee valon päälle, kun laatikosto vedetään auki tai ovi avataan. Vastaavasti valo sammuu, kun laatikosto tai ovi suljetaan.


Valaisin on sijoitettava kaapiston etureunaan siten, että kytkin ottaa oveen tai laatikon etusarjaan kiinni. Kytkimen ansiosta paristojen elinikä pitenee ja paristoista riippuen elinikä on jopa 20 tuntia (jatkuva palaminen).

Asennus

LIMENTE LED-DOLA on erillinen valaisin, joita voidaan sijoittaa haluttu määrä sopiviin paikkoihin ilman mitään rajoituksia. Asennus tapahtuu kiinnittämällä asennuslevy joko kaksipuoleisella teipillä tai ruuveilla haluttuun kohtaan ja tämän jälkeen työntämällä valaisin asennuslevyyn. Valaisimet eivät vaadi johdotuksia tai ulkopuolista virtaa eikä niitä ole kytketty toisiinsa millään lailla. Valaisin sijoitetaan kaapiston etureunaan niin, että kytkin ottaa oveen tai laatikon etusarjaan kiinni.

Toimitussisältö

- valaisin
- patterit

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Alulook
Valolähde
LED
Asennustapa
Pinta-asennus
Valovirta
25 lm
Hyötysuhde
83 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ra-arvo
> 80
Ottoteho
0,3 W
Elinikä
10.000 h
Kotelointiluokka
IP20
Energialuokka
A+
Takuu kk
24
Lisäturva kk
-

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin