LIMENTE LUNA-2 pistorasia, musta | erillinen ohjattava pistorasia

Tuotekoodi: 631589
Sähkönumero: 2407124
LIMENTE LUNA-2 pistorasia kytkimellä mu

78,12 €(63,00 € alv 0%)

Kaksoispistorasia erillisellä ohjattavalla pistorasialla

LIMENTE LUNA on suunniteltu välitilan pistorasiaksi, jolla voidaan myös ohjata välitilavalaistusta. Se on nopea ja yksinkertainen asentaa ja muotoilunsa ansiosta sitä voidaan käyttää kaikenlaisten valaisimien kanssa. Viiston muotoilun ansiosta pistorasiat ovat aina helposti käytettävissä ja näet selkeästi, missä suunnassa pistotulppa asetetaan pistorasiaan.


LUNA-pistorasiat ovat aina kaksiosaisia ja niissä on on/off-kytkin erilliselle johdon päässä olevalle euro-pistorasialle. Kytkimen avulla voit ohjata esimerkiksi välitilavaloja. Yhdistämällä LIMENTE LUNA:n LIMENTE-profiilivalaisimiin, luot tyylikkään kokonaisuuden keittiön välitilaan. Kaikkien pistorasioiden materiaali on joko ruostumaton teräs tai maalattu valkoinen (metallirunko) ja ne on varustettu lapsisuojalla.

LIMENTE LUNA:n avulla muutat helposti ilman isompia sähköasennuksia perinteisen pistorasiallisen loisteputkivalaisimen tilalle modernin led-valaistuksen. LIMENTE LUNA asennetaan loisteputkivalaisimen tilalle ja LUNA:n pistorasiat korvaavat loisteputkivalaisimen pistorasiat. Lisäksi tarvitset minkä tahansa LIMENTE-valaisinsetin, jonka liität LUNA:n erilliseen virranulostuloon. Näitä valaisimia käytät LUNA:ssa olevan kytkimen kautta.

Pistorasioiden värivaihtoehdot

Luna-2:sta on saatavissa valkoinen, rst ja musta pistorasia. Rst on harjattua terästä ja sekä valkoinen että musta ovat mattapintaisia (mattamusta ja mattavalkoinen).

Asennus ja sähköliitäntä

Määrittele paikka, johon sähkösyöttö tuodaan, tai käytä olemassa olevaa syöttökaapelia. Pistorasia asennetaan kulmaan kahta kiinteää, palamatonta pintaa vasten siten, että sen tausta ei jää avoimeksi. Varsinainen kiinnitys tapahtuu mukana olevien ruuvien avulla. Katso tarkemmat ohjeet asennusohjeesta.


LIMENTE LUNA -pistorasia tarvitsee aina oman max. 16 A virransyötön. Kiinnitä seinästä tuleva virransyöttökaapeli pistorasian jousiliittimiin. Lopuksi kiinnitä pistorasia mukana olevien ruuvien avulla kiinteää pintaa vasten. Katso tarkemmat ohjeet asennusohjeesta.

Toimitussisältö

- Kaksoispistorasia
- Europistorasia, jota ohjataan kytkimellä
- pikaliitin kytkentään
- plastic free-pakkaus

Tekniset tiedot

EAN-koodi:
6438400000513
Materiaali
Maalattu teräs
Pistorasian väri
Musta
Asennustapa
Pinta-asennus
Virransyöttöliitin
Kiinteä asennus
Toisioliitin
Euro pistorasia
Hyötysuhde
-
Ottoteho
-
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Energialuokka
-
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A / 1200 W

Tuotteeseen liittyvät artikkelit

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin