Kulmapistorasia setti musta | valonohjaussetti + virtalähde

Tuotekoodi: 96236
Sähkönumero:
Kulmapistorasia setti valonohjaukseen mu

189,72 €(153,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
Kulmapistorasia setti Ei varastossa MyLimente

Kaksoispistorasia kulmaan valonohjauksella

Setissä on ajaton kulmaan asennettava kaksiosainen pistorasia sekä kaksiosainen langaton säädin himmentimellä. Settiin kuuluu myös 60W virtalähde.

LIMENTE SMART 350 -sarjan tyylikkäällä seinäkytkimellä (säätimellä) ohjataan valaisimia. Langattomassa säätimessä on päälle/pois -toiminto ja himmennysominaisuus. Säätimen mataluuden ansiosta se näyttää pinta-asennuksesta huolimatta upotetulta seinäkytkimeltä. Säädin ei tarvitse johdotuksia vaan se toimii langattomasti, jolloin se voidaan myös sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan huoneessa. Säätimiä voi olla useita kappaleita ohjaamassa samoja valaisimia ja yhdellä säätimellä voit ohjata useita eri valaisimia, minkä ansiosta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen.
Säädin on tyylikäs pintaan asennettava kytkin. Päälle/pois toimii lyhyellä painalluksella ja pitkä painallus himmentää/kirkastaa valoa.

Pistorasioiden värivaihtoehdot

Kulmapistorasiasta on saatavissa valkoinen, alulook ja musta versio. Alulook ja musta on maalattu mattapintainen. Valkoinen on kiiltävä pintainen.

Asennus ja sähköliitäntä

Määrittele paikka, johon sähkösyöttö tuodaan, tai käytä olemassa olevaa syöttökaapelia. Pistorasia asennetaan kulmaan kahta pintaa vasten.

Säädin ja himmennin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Asennuksen voit tehdä myös itse.
Asennus ja käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa. Usein pistorasia on esimerkiksi keittiön yläkaapin päällä, jolloin myös himmenninosa sijoitetaan sinne. Himmeninosa asennetaan pikaliittimien avulla virtalähteen ja valaisimien väliin, minkä jälkeen tyylikäs seinäkytkin (säädin) asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säädin ja himmenninyksikkö ovat valmiiksi paritettuna ja järjestelmä on heti valmis käyttöön otettavaksi.
Kaikki liitännät tehdään pikaliittimillä. Kaukosäädin ja himmenninyksikkö ovat valmiiksi paritettuna ja järjestelmä on heti valmis käyttöön otettavaksi. Perussetti (640350) sisältää valmiiksi paritettuna yhden led-himmentimen ja yhden led-säätimen.
Mikäli tarvitset lisää himmentimiä (640351) tai säätimiä (640352) tulee ne parittaa erikseen. Parituksen avulla himmennin tunnistaa säätimen lähettämän signaalin. Paritus on yksinkertainen ja nopea toimenpide, josta löytyy myös selkeä ohje Youtube -kanavaltamme (https://bit.ly/2MNfAfE).
Jokaista virtalähdettä kohden tarvitaan yksi himmennin. Huomioi tämä, mikäli haluat ohjata samalla säätimellä useamman virtalähteen takana olevia valaisimia.

Toimitussisältö

- Kaksoispistorasia
- 2-osainen langaton säädin
- himmennin pikaliittimellä sekä jakotukilla
- virtalähde 60W

Tekniset tiedot

EAN-koodi:
6438400004597
Materiaali
Muovi
Pistorasian väri
Musta
Asennustapa
Pinta-asennus
Virransyöttöliitin
Kiinteä asennus
Kotelointiluokka
IP21
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A