Kulmapistorasia setti valkoinen | erillinen on/off-kytkin

Tuotekoodi: 96231
Sähkönumero:
Kulmapistorasia setti val

80,60 €(65,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
Kulmapistorasia setti Varastossa MyLimente

Kaksoispistorasia kulmaan kytkimellä

Ajaton kulmaan asennettava pistorasia sekä erillinen IR-kytkin.

LIMENTE SMART 140:sen infrapunatunnistin reagoi esimerkiksi käden liikkeeseen. Pienikokoinen anturi voidaan asentaa esimerkiksi kaapin pohjaan. IR-Kytkintä voidaan käyttää kaikenlaisten sähkölaitteiden päälle / pois kytkemiseen.
Limente Smart 140 toimii ON/OFF kytkimenä.

Pistorasioiden värivaihtoehdot

Kulmapistorasiasta on saatavissa valkoinen, alulook ja musta versio. Alulook ja musta on maalattu mattapintainen. Valkoinen on kiiltävä pintainen.

Asennus ja sähköliitäntä

Määrittele paikka, johon sähkösyöttö tuodaan, tai käytä olemassa olevaa syöttökaapelia. Pistorasia asennetaan kulmaan kahta pintaa vasten.

Smart 100 -sarjan elektroniikkayksikkö ja tunnistin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia.
Pienikokoisessa elektroniikkayksikössä on naaras- ja uros pistotulppaliitännät. Urospistotulppa painetaan pistorasiaan ja naaraspistotulppaan kytketään ohjattavien valojen virtalähde. Tunnistin kiinnitetään haluttuun kohtaan esimerkiksi yläkaapin pohjaan ja liitetään yksinkertaisesti pikaliittimen avulla elektroniikkayksikköön.
Kytkettäessä ohjattavia tuotteita IR-kytkimeen on huomioitava, että niiden yhteenlaskettu maksimikuorma ei saa ylittää 80 W.

Toimitussisältö

- Kaksoispistorasia
- on/off IR-kytkin

Tekniset tiedot

EAN-koodi:
6438400004559
Materiaali
Muovi
Pistorasian väri
Valkoinen
Asennustapa
Pinta-asennus
Virransyöttöliitin
Kiinteä asennus
Kotelointiluokka
IP21
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
16 A