LIMENTE KAJO valkoinen | 9 W, 630 lm

Tuotekoodi: KAJO
Sähkönumero:
LIMENTE KAJO

157,48 €(127,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
65042 4118906 KAJO, valkoinen, 4000K, 240 V: Varastossa MyLimente

Pienikokoinen selkeä riippuvalaisin

LIMENTE KAJO on tyylikäs pieni valaisin, jonka valo tuo mieleen kevään kirkkaat säteet. KAJO on monikäyttöinen riippuvalaisin erilaisiin kodin tai julkisiin tiloihin. Pienen kokonsa ja skandinaavisen tyylinsä ansiosta se on helppo sijoittaa ryhmänä työvaloksi saarekkeen, pöydän tai muun yläkaapittoman tason päälle. Yksittäinen valaisin toimii hyvin pienen sivupöydän tai yöpöydän valona.


Tyylikäs ja selkeästi muotoiltu valaisin sopii hyvin keittiöön, olohuoneeseen, kahvilaan tai yrityksen aulaan toimien samalla myös tunnelman luojana. Valaisimen huomaamaton koko ei hallitse tilaa vaan tuo tilan kauniisti oikeuksiinsa. LIMENTE KAJO:n värivaihtoehdot ovat klassinen musta ja harmoninen puhtaan valkoinen. Valkoisen valaisimen metallikuori on sisältä ja ulkoa mattavalkoinen. Musta valaisin on kauttaaltaan mattamusta. Led-valo laskeutuu selkeän muotoisena pystysuoraan alaspäin valaisten alla olevan tason tai esineen. Katso lisää vinkkejä ja ideoita valaistukseen Valaistusvinkkejä-osiosta!

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE KAJO:a muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.


LIMENTE KAJO valaisimet ovat himmennettävissä LIMENTE SMART GREENLINE -sarjojen 240 V himmentimellä SMART 580 (nro 640580) sekä sitä ohjaavilla langattomilla säätimillä (nro 640546 ja 640547). Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä.

Himmennin asennetaan valaisimen asennuskupin sisään verkkovirran ja virtalähteen väliin ja se sisältää valmiit pikaliittimet kytkemistä varten. Asennus on helppoa eikä kattorakenteeseen tai sähköjohtoihin tarvitse tehdä muutoksia. SMART 580 -himmentimen lisäksi valaisimia voidaan himmentää yhteensopivilla TRIAC-himmentimillä.

Helppo asennus

Valaisin on nopea ja yksinkertainen asentaa. Tuote koostuu valaisimesta, valaisinpistotulpasta, kattoasennuskupista sekä kuppiin integroidusta virtalähteestä.


Valaisimen johtoa voidaan tarvittaessa asennuksen yhteydessä lyhentää halutun pituiseksi tai kerätä asennuskupin sisään. Valaisimen ripustusrengas kiinnitetään valaisinkannessa olevaan koukkuun, valaisinpistotulppa liitetään valaisinkannen pistorasiaan ja kattokuppi kiristetään paikalleen.

Toimitussisältö

Valitse ylhäällä olevasta alasvetovalikosta tuote ja näet tässä mitä tuote sisältää.

Tekniset tiedot

Valolähde
LED
Asennustapa
Riippu- / Kattoasennus
Valovirta
630 lm
Hyötysuhde
70 lm/W
Värilämpötila
4000 K
Ottoteho
9 W
Elinikä
35.000h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Virrankesto
-

Tuotteeseen liittyvät artikkelit