LIMENTE SMART IR-kytkin LIMENTE IR switch | 12 V

Tuotekoodi: IR2KYTKIN
Sähkönumero:
LIMENTE SMART IR 12 V

35,96 €(29,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
66102 2002904 Infrapuna (IR) -kytkin, 12 V, max 36 W kuormitus: Varastossa MyLimente

Pienikokoinen IR-kytkin

LIMENTE SMART IR-kytkin on liikkeeseen reagoiva kytkin, joka asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Anturissa on infrapunatunnistin, joka reagoi käden liikkeeseen. Pienikokoinen anturi voidaan asentaa näkymättömiin esimerkiksi kaapin pohjaan. Liikutettaessa kättä anturin alla, valot syttyvät ja sammuvat kaikista virtalähteen takana olevista valaisimista. IR-kytkin toimii erityisen hyvin keittiön yläkaapin alle asennettuna, jolloin voit suoraan alkaa kokkaamaan ja valot syttyvät automaattisesti liikuttaessasi kättä työtasolla.

IR-Kytkintä voidaan käyttää kaikkien 12 V LIMENTE-valaisimien kanssa, joissa on TOP-liitin. Kytkettäessä ohjattavia valaisimia IR-kytkimeen on huomioitava, että niiden yhteenlaskettu maksimikuorma ei saa ylittää 36 W.

Sähköliitos

Elektroniikkaboxista lähtee 20 sentin johto, jonka päässä on TOP-liitin. Liitin laitetaan LIMENTE 12 V virtalähteen jakotukkiin, jossa on vastaava liitin. Boxista lähtevään 20 cm johtoon, jonka päässä on jakotukki (6 valaisimelle) laitetaan ohjattavat valaisimet.

Liiketunnistin

Elektroniikkaboxista lähtee 2 metrin johto, jonka päässä on liiketunnistimen anturi (anturi on alumiininharmaa, noin sormenpäänkokoinen osa). Johdon päässä oleva anturi kiinnitetään sellaiseen paikkaan, että sen alla on helppo liikuttaa kättä (esimerkiksi yläkaapin pohjaan).

Toimitussisältö

Tekniset tiedot

Asennustapa
Pinta-asennus
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
12 V DC

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin