Ukrainan sodan vaikutukset toimituksiin

Haluamme tukea Ukrainaa

Tuomitsemme jyrkästi Venäjän aloittaman sodan Ukrainassa, joka on aiheuttanut suurta kärsimystä ja loukannut Ukrainan suvereeniutta. Heikoimmillaan näissä erittäin ikävissä tilanteissa ovat useimmiten lapset. Tukeaksemme omalta osaltamme Ukrainaa on Lapetek Group lahjoittanut 10 000 euroa ukrainalaisten lasten auttamiseksi UNICEFin kautta. Avustuksien avulla UNICEF auttaa paikan päällä sekä lähettää alueelle avustustarvikkeita.

Sodan vaikutukset altaiden ja hanojen hintoihin ja toimituksiin

Ukrainan sodan vuoksi on käynnissä force majeure -tilanne, jonka vaikutukset ovat ennalta arvaamattomia. Sodalla on vaikutuksia sekä raaka-aineiden saatavuuteen että hintoihin.

Olemme kasvattaneet varastomääriä Suomessa

Myös Suomessa olemme varautuneet tilanteeseen kasvattamalla Limente valaisintuotteiden määriä maksimiin. Näin ollen pystymme hyvin toimittamaan tuotteet 2-3 päivän toimitusajoilla. Tilanteen pitkittyessä ja vaikuttaessa osien saatavuuteen, voi se pidemmällä aikavälillä vaikuttaa tuotesaatavuuksiin. Paras tapa varmistaa tuotteiden saatavuus on tehdä tilaukset jo ennalta meille. Näin voimme taata niiden saatavuuden ajallaan.

Mikäli tuotesaatavuuksissa on epäselvyyksiä tai muuten kysyttävää voit olla suoraan yhteydessä myyntiimme tai asiakaspalveluumme toimitusten varmistamiseksi.

 

Hintavaikutukset

Toistaiseksi myös hintamme pysyvät ennallaan ja toiminta jatkuu normaalina.

Toivon asiakkailtamme ymmärrystä vallitsevan tilanteen johdosta sekä valmiutta etsimään ratkaisuja mahdollisten tuotevaihdosten osalta. Suuren varastovalikoiman ansiosta uskomme kuitenkin, että jokaiseen kohteeseen löydetään sopivat tuotteet.

Ajatuksemme ja sympatiamme ovat sodasta kärsivien ukraina