KIT-Corner 4m 4000 K, alumiini | 1080 lm/m, CRI>85

Tuotekoodi: 96313
Sähkönumero: 4139989
KIT-Corner 4m

189,72 €(153,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
KIT-Corner 4m Varastossa MyLimente

Täydellinen välitilasetti

LIMENTE välitilasetti on monipuolinen, lyhennettävissä oleva työ- ja tunnelmavalaisin, jota voidaan käyttää keittiön työskentelyvalaistuksen lisäksi epäsuorana valona kaapin päällä, syvennyksissä, sokkeleissa, katoissa yms. Valo on tyylikkään jatkuva ilman valon katkaisevia liitoskohtia ja yhtenäinen profiili antaa tasaisesti valoa koko alueelle. Keittiön välitilassa profiili sijoitetaan lähelle yläkaapin etureunaa. Välitilasetti sisältää kaikki tarvittavat osat himmennettävän välitilavalaistuksen tekemiseen.


Katso kohdasta asennuskuvat käyttövinkkejä, miten profiili voidaan sijoittaa keittiön välitilaan työskentelyvaloksi, keittiön yläkaapin päälle epäsuoraksi valoksi tai miten sitä voidaan käyttää esimerkiksi katon urassa epäsuorana valona. Välitilasettiä on saatavilla eri pituuksissa 2 m ja 4 m (alu) tai 2,15 m ja 4,3 m (valk. ja musta) sekä sisältäen valonohjauksen ja ilman sitä. Profiilit ovat lyhennettävissä.

Led-nauhan pituus on 2 tai 4 m ja sen voi lyhentää haluttuun mittaan noin 3,3 cm välein, mikä mahdollistaa erilaiset, yksilölliset ratkaisut. Kaapelikourun ja kulmapalojen ansiosta syöttöjohdot saadaan tyylikkäästi piiloon. Valaisimessa käytetään laadukkaita ledejä, joiden värintoistoindeksi on Ra>85, hyötysuhde 80 lm/W, valoteho 1080 lm/m ja värilämpötila noin 4000K (pieniä värilämpötilaeroja voi olla tuotantoerittäin). Valaisimessa on profiilin lisäksi mattapintainen suojus (diffuusori), joka tekee valosta pisteetöntä ja samalla muuttaa valoa hieman lämpimämmän sävyiseksi. Kaikki valaistusarvot on annettu led-nauhalle ilman suojusta.

Välitilasetti toimitetaan täydellisenä niin että profiilien ja led-nauhan lisäksi myös virtalähde ja himmennin kuuluvat toimitukseen.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä. Himmentämällä LIMENTE-valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla säätimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi muuttaen koko tilan tunnelmaa.


Välitilasettiin sisältyy LIMENTE SMART 350 -sarjan langaton himmennin (himmennin nro 640351 ja sitä ohjaava seinäsäädin nro 640352). Himmennin asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin ja se sisältää vastaavan jakotukin kuin virtalähde. Himmentimeen voidaan liittää 6 kpl LIMENTE-valaisimia, kunhan huomioidaan, ettei virtalähteen maksimikuorma (30 W) ylity.

Välitilasetistä on saatavissa erilliset setit, joissa langaton himmennys ei kuulu pakettiin.

Helppo asennus

LIMENTE Välitilavalaisimen asennus on nopea ja helppo suorittaa mukana tulevien asennustarvikkeiden avulla.


Virransyöttöjohto (piilotetaan esim. kaapin taakse) laitetaan valmiiksi paikoilleen siten, että urospää tulee lähelle virtalähdettä ja naaras lähelle profiilia. Led-nauhan molemmissa päissä oleva virransyöttöjohto mahdollistaa valaisimen käyttämisen kahtena erillisenä valaisimena. Profiilia voidaan käyttää myös täysimittaisena (2 m tai 4 m), jolloin toisen pään virransyöttöjohto katkaistaan. Led-nauha on lyhennettävissä 3,3 cm välein haluttuun mittaan. Molemmissa päissä on vakiona kiinteä 5 cm + irrallinen 300 cm pitkä johto. Mikäli tämä ei riitä, voit tilata jatkojohdon (3 m), tuotenumero 681588. Jatkojohtoja voi liittää max. 1 kpl / valaisimen johto, jolloin johtojen maksimipituus on jopa 6 metriä. Muista huomioida valaisimien johtojen pituuden riittävyys sekä se, ettei virtalähteen maksimikuorma (30 W) ylity.

Kaapelikouru, valaisinprofiilit ja valonauha katkaistaan haluttuun pituuteen sekä kiinnitetään mukana tulevien kiinnikkeiden avulla. Valonauhasta poistetaan teipin suojakalvo ja nauha painetaan valaisinprofiiliin. Lopuksi virransyöttöjohto kytketään kiinni valonauhaan sekä virtalähteeseen pikaliittimillä. Kaapelikourun ja kulmapalojen avulla viimeistellään asennus siten, että johdotukset ovat tyylikkäästi piilossa.

Toimitussisältö

- alumiiniprofiili 2 m x 2
- diffuusori 2m (suojus) x 2
- päätykappaleet x 8
- kiinnikkeet x 8
- led-nauha 4000 K, 4 m, virransyöttö molemmissa päissä
- 3m syöttöjohdot 2 kpl
- virtalähde 60 W

Tekniset tiedot

Valaisimen väri
Alulook
Valolähde
LED
Valovirta
1080 lm/m
Hyötysuhde
80 lm/W
Värilämpötila
4000 K
CRI-arvo
>85
Ottoteho
48 W
Elinikä
35.000 h ( L80B10 )
Kotelointiluokka
IP44/IP20
Takuu kk
24
Lisäturva kk
12