LIMENTE SMART 591 LUXUS valonohjaussetti | 240 V, valkoinen

Tuotekoodi: SMART591
Sähkönumero:
LIMENTE SMART LX-setti 240 V, 1-osainen

182,28 €(147,00 € alv 0%)

Koodi Sähkönro Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
640591 2600882 591 langaton 1-os. valonohjaussetti, 240 V, valk. lasi: Varastossa MyLimente

Langaton valonohjaussetti – 240V kattovaloille

LIMENTE SMART LUXUS-sarjalla ratkaiset yksinkertaisesti ja tyylikkäästi valaistuksen ohjauksen esimerkiksi keittiössä ja muissa kodin tiloissa. Valaisimia ohjataan tyylikkäällä seinäkytkimellä (säätimellä), jossa on päälle/pois -toiminto ja himmennysominaisuus. CCT mallissa (SMART 571) voit säätää myös valaisimen värilämpötilaa (edellyttää että olet hankkinut CCT valaisimet).


Säädin ei tarvitse johdotuksia vaan se toimii langattomasti, jolloin se voidaan myös sijoittaa vapaasti haluttuun paikkaan huoneessa. Säätimiä voi olla useita kappaleita ohjaamassa samoja valaisimia ja yhdellä säätimellä voit ohjata useita eri valaisimia, minkä ansiosta järjestelmää on helppo laajentaa myös jälkikäteen. Valaistuksenohjaus ei edellytä erillisiä sähköasennuksia, vaan riittää kun on olemassa pistorasia. LIMENTE SMART 591, 592 ja 594 ovat valmiita settejä sisältäen kaikki tarvittavat osat kattovalaisimien ohjaamiseen.

Valonohjaussetti LIMENTE SMART 591 sisältää yhden LIMENTE SMART 580, 240 V himmenninyksikön ja yhden LIMENTE SMART 541 kytkimen (säätimen). Säätimiä ja himmenninosia voit myös tilata erikseen tarpeen mukaan. Himmenninosia tarvitaan 1 kpl jokaista valoryhmää kohden (max 80 W) eli mikäli sinulla on useita ryhmiä tai ryhmän teho ylittää 80 W tilaa setin lisäksi tarvittava määrä erillisiä himmenninosia.

Settiin kuuluvan yksiosaisen SMART 541 säätimen lisäksi voit tilata erikseen minkä tahansa LUXUS-sarjan säätimistä. Ainoastaan CCT valaisimet tarvitsevat oman säätimensä, mutta muuten voit yhdistellä useita eri säätimiä tarpeesi mukaan. Tyylikäs seinäkytkimen näköinen säädin asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säätimien mataluuden ansiosta ne näyttävät pinta-asennuksesta huolimatta upotetuilta seinäkytkimiltä. Säätimet eivät tarvitse johdotuksia vaan ne toimivat langattomasti, jolloin voit myös sijoittaa ne vapaasti haluamaasi paikkaan huoneessa.

Valaistuksen säätäminen

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE valaisimia muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa. LIMENTE SMART -himmentimellä voit säätää LIMENTE LED-valaisimien valotehoa portaattomasti välillä 0 - 100 % välillä.


LIMENTE SMART 591 settiin sisältyy LIMENTE SMART 541 yksiosainen seinäkytkin (säädin). Säätimessä on päälle/pois toiminto ja himmennys. Päälle/pois toimii lyhyellä painalluksella ja pitkä painallus himmentää/kirkastaa valoa.

Mikäli haluat säätää useampia LIMENTE kattovalaisimia, tilaa aloitussetin lisäksi yksi LIMENTE SMART 580 himmenninosa jokaista virtalähdettä kohden. LIMENTE 24V valaisimet tarvitsevat himmenninosaksi SMART 540 (tuotekoodi 640540) ja LIMENTE CCT-valaisimien kanssa käytettävän himmenninosan tuotekoodi on 640560 ja säätimen koodi on 640561.

Asennus

LIMENTE SMART 591 on valmis setti sisältäen kaikki tarvittavat osat LIMENTE 240 V valaistuksen ohjaamiseen. Säädin ja himmenninyksikkö ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa.


240 V LIMENTE SMART 580 himmenninyksikkö asennetaan kattovalaisimen virransyöttöön ja siinä on valmiina ketjutettavat Wago -liittimet. Tämän jälkeen tyylikäs seinäkytkin (säädin) asennetaan haluttuun kohtaan seinää. Säädin ja himmenninyksikkö tulee parittaa keskenään ja sen jälkeen järjestelmä on valmis käyttöön otettavaksi.

Mikäli tarvitset lisää himmentimiä tai säätimiä, tulee myös ne parittaa keskenään. Parituksen avulla himmennin tunnistaa säätimen lähettämän signaalin, jolloin järjestelmä on valmis käyttöönotettavaksi. Paritus on yksinkertainen ja nopea toimenpide, josta löytyy myös selkeä ohje Youtube -kanavaltamme.

Toimitussisältö

- 1-osainen langaton säädin
- patteri
- himmennin pikalittimin
- Plastic Free-pakkaus

Tekniset tiedot

Säätimen väri
Lasi, valkoinen
Asennustapa
Pinta-asennus
Virransyöttöliitin
patteri, CR 2430
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
240 V
Takuu kk
24