Led paket

Enkla och mångsidiga ledband i klara set

Ledbanden är en av de mest mångsidiga belysningsprodukterna. Med hjälp av dem kan man skapa allt från en effektiv arbetsbelysning t.ex. till kök eller hemvårdsrum, till stämning som indirektbelysning t.ex. ovanför skåp eller till socklar.

För att underlätta valet av ledbandet erbjuder vi färdiga ledbandset. Setet innehåller ledbandet och en passlig strömkälla, samt övriga tillbehör beroende på vilket set man väljer. Tack vare detta behöver man inte fundera på vilken strömkälla eller dimmer som passar ihop med ljusbandet, utan allt som behövs fås med i setet.

Alla LIMENTE ledband kan lätt förkortas med sax från de märkta ställena till den längd man vill. Varje hellångt ljusband kan förkortas till två användbara band tack vare att det hellånga bandet har en 3 meter lång kabel i vardera ändan. Du kan installera ledbandet själv och det behöver inte göras av en elektriker i och med att kablarna ansluts med praktiska snabbfästen. Ledbandet rekommenderas att installeras innanför en aluminiumprofil. Aluminiumprofilerna är lätta att installera med de inkluderade fästena och skruvarna.

De färdiga belysningsseten passar nästan till alla utrymmen i hemmet, oavsett om det är frågan om kök, badrum, möbler eller trappor! Tips för användningsanvändningsändamål kan du bekanta dig med antingen på LIMENTE bloggen eller på LIMENTE:s hemsidor under belysningstips sektionen. Så här enkelt har valet av LED-belysning aldrig varit.

Led paket Det finns 26 produkter.

Underkategorier

 • Köksbänksbelysningset

  Praktiska belysningsset för mellanrum

  I kök och hushållsrum är det viktigt att belysa bänkskivan väl och därmed är det viktigt att välja rätt belysning till rätt ändamål. Matlagning och städande av köket är mycket trevligare och tryggare då man har en bra belysning som ger ett jämnt, effektivt och prickfritt ljus. Med en högklassig belysning kan även en stilig och högklassig stämning skapas till köket.

  LIMENTE sortimentet inkluderar färdiga set som är enkla att installera. De inkluderar utöver en transformator alltid det antalet armaturer eller alternativt den längdens armatur som anges på armaturens paket. Tillslut skall man bestämma att hur man vill styra belysningen. Ljusstyrningen kan t.ex. förverkligas med LIMENTE:s trådlösa ljusstyrningsset, med avbrytaren som finns i LIMENTE:s eluttag eller med någon av våra rörelsedetektorer.

 • Led-slinga paketer

  Färdiga ledband set

  Med de färdiga ledband seten är det lätt att planera indirekt belysning eller belysning till kökets mellanrum eller till sockeln. Glöm inte att välja en passlig armaturprofil!

  Ledbanden erbjuder möjligheter till mångsidiga belysningslösningar till hemmets olika rum. De kan användas för att skapa tillräcklig arbetsbelysning för bänkskivan i köket och i hushållsrummet eller till övriga utrymmen där en effektiv arbetsbelysning behövs. Utöver detta kan ledbanden även användas som inredningselement genom att skapa vackra och stämningsfulla ljusdetaljer till hemmet. Det är populärt att lägga indirektbelysning t.ex. ovanför skåp, runt speglar eller ovanför socklar.

  LIMENTE ledband seten innehåller en passlig transformator och ett ledband som kan kapas av där man vill. Utöver detta kan du välja en passlig aluminiumprofil. Då skall ledbandet installeras innanför profilen. Glöm inte heller ljusstyrningen!

 • Frukostskåps set

  Behaglig belysning till frukostskåp med färdiga set

  De populära frukostskåpen planeras så att skåpsdörrarna kan både hållas öppna och stängda. Skåpets design har blivit planerad så att det är en del av kökets design. Då dörrarna är stängda har köket ett snyggt, stilrent och t.o.m. minimalistiskt utseende men allt man behöver hittas ändå innanför skåpet då det är dags att börja pyssla i köket.

  Fastän köket skulle ha ett bra allmänljus räcker det trots allt inte. Allmänljuset räcker inte och belysa innanför frukostskåpet. Speciellt då man själv t.ex. pysslar framför skåpet. Därmed är det viktigt att belysa frukostskåpet även inifrån, vilket gör att ljuset räcker för att utnyttja skåpet på maximalt sätt, t.ex. för att laga smörgåsar, koka kaffe eller för annat pyssel. Utöver det är en fungerande skåpsbelysning en vacker del av inredningen om man väljer att hålla skåpsdörrarna öppna.

  Ett effektivt och fungerande ljus innanför skåpet ökar även på bekvämligheten och tryggheten för de dagligasysslorna. Belysningen fungerar också som en del av inredningen och den betonar fint skåpets material och de prylar som skåpet innehåller.

  För att underlätta planering och val av frukostskåpsbelysningen finns det färdiga belysningsset som möjliggör att det är snabbt och lätt att skapa en stilig och fungerande belysning samt en fungerande ljusstyrning. Seten inkluderar alltid alla delar som man behöver för belysningen!

  Kom även ihåg eluttag så att du kan koppla dina köksapparater!

per sida
Visar 1 - 24 av 26 produkter
Visar 1 - 24 av 26 produkter