Produkter

Mångsidiga belysningslösningar

Limente armaturer ger en stilig och fungerande belysning, som anpassar sig till både vardag och fest. Välj allt från en diskret profil till detaljerad spotbelysning, eller mixa & matcha dem fritt. De moderna profilarmaturerna lyser i hela sin längd och profilen är låg och diskret. Spot-lights däremot är små enskilda armaturer, som passar utmärkt före både arbetsbelysning och för att betona detaljer.

Glöm inte eluttagen. Det finns aldrig för mycket av dem eller på för många platser. Limente-sortimentet innehåller både inbyggda samt yt-monterade uttag. Vi har också smarta elutag med inbyggda USB-kontakter och bluetooth-högtalare.

En bra belysning ska också vara lätt att använda. Med hjälp av LIMENTE ljusstyrning kan du styra belysningen precis som du själv vill. Det går även att lägga till dimmers i efterhand själv, utan dyra el-jobb.

Finns i rent vitt, stiligt matt svart och traditionellt stål. LIMENTE belysningshelheter anpassar sig till olika färgscheman och ger möjlighet att kombinera färger fritt.

Produkter Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Armatur

  LIMENTE BELYSNING

  LIMENTE lamporna är indelade i fem grupper: Profiler och LED-band samt möbel-, CCT, tak-och badrumsbelysning.

  Profiler och LED-band lyser upp jämnt och fint i hela sin längd.  Den upplysta ytan får en jämn ljuskälla och själva produkten kan placeras så att den inte syns.

  Möbellampor är spotlights och placeras ofta på en synlig plats. Dessa lampor passar utmärkt för att lysa upp inredningsdetaljer.  Möbellampor kan också placeras på rekommenderade avstånd från varandra och ger då en mjuk och jämn ljusyta.

  CCT-lampor är profilljus och du kan faktiskt själv justera färgtemperaturen och ljusmängden. Justera CCT-lampor från varmt till kallt, hur du själv vill ha det!

  Taklampor finns i häng -eller försänkta modeller och våra badrums lampor kan placeras i våta utrymmen.

 • Ljusstyrning
 • Driftdon
 • Eluttag