företag
Limente

Oy Limente Ab har sin grund i Lapeteks belysningsverksamhet som började på 1980 talet. År 2015 skapades Limente brändet och år 2016 spjälktes det till ett egetbolag. All belysningspersonal på Lapetek förflyttade sig till Limente och med det samma förstärktes försäljningen med nya rekryteringar.

Med över 30 års erfarenhet fortsätter vi att gå i Lapeteks stadiga fotspår och konsentrerar oss i belysning, styrning av belysning samt eluttag. Både Limente och Lapetek är dotterbolag till Oy Lapetek Group Ab som är ett 100 % finskt familje företag.

Vårt mål är att hämta till marknaden nya och fräsha belysningsprodukter och framför allt att kunna erbjuda rimligt prissatta belysningslösningar som är lätta att implementera.


Vi håller oss hela tiden up-to-date genom att beakta de nya trenderna och ideerna från överallt i världen i vårtprodukt sortiment. Limente har försäljning i Finland och I flera av de Europeiska länderna. Vi tror på långsiktiga partnerskap och vi har nära förhållanden med våra kunder och leverantörer som hörnsten för vår verksamhet


Med hjälp av Limente beysningslösningar kan man skapa trivsamhet och stämning till hemmet.

 

KONTOR

OY LIMENTE AB
Hermannin Rantatie 2b B9
FI-00580 Helsinki, Finland

LOGISTIKCENTER

Warehouse
Kankiraudantie 1
FI-007100 Helsinki, Finland

Återförsäljare:
sales@limente.fi

Konsumenter:
kontakta oss