DOT USB (A+C) eluttag | rf/vit/svart

Produktkod 63141
Supplier reference: 2529563
Dot USB (A+C) ellutag rf/vit/svart

107,88 €(87,00 € tax excl)

Alternativa produkter Tillgänglighet Lägg till broschyren
DOT USB (A+C) I lager MyLimente

Ett runt och diskret USB eluttag

Ett stiligt diskret USB eluttag som kan monteras som infälld i bordsytor, hyllor och möbler mm. Tack vare den väldigt kompakta storleken och att strömförsörjningen sköts med stickkontakt kan eluttaget även användas i icke fasta möbler så som bord, soffor och bokhyllor.


DOT-serien innehåller fyra olika modeller med exakt samma yttre mått. Produktalternativen är DOT shuko eluttaget, DOT-USB (A+C) eluttaget, DOT bluetooth högtalaren och DOT trådlösa laddaren. Tack vare att yttre måtten på DOT-seriens produkter är identiska bildar de en stilig helhet då de installeras bredvid eller på varandra. Vidare möjliggör modul strukturen att DOT seriens produkter finns tillgängliga för projektförsäljning med olika typer av portar (t.ex. HDMI).

Färgalternativ för eluttag

Produkten inkluderar tre olika täckflänsar RFS, vit och svart, vilket möjliggör att man kan själv välja färgen på produkten vid installation. Den tunna ytterringen är alltid kromad.

Montering och elinstallation

DOT-USB shuko är snabb och enkel att montera.


En rund öppning skall göras i bänkskivan eller t.ex. i sidan av köksön. Uttaget skall klämmas på plats i öppningen och den inkluderade strömförsörjningen kopplas i eluttaget. För att underlätta installationen och kablarnas genomförande levereras stickkontakten lös och fästes först på installationsplatsen. USB-portarna i DOT eluttagen har i standby-läge en strömförbrukning på <0,1W.

Package contents

- uttag med 2m matningskabel
- jordad blugg

Teknisk information

Installation
Infälld installation
Kapslingklass
IP20
Spänning
240 V
Garanti månader
24
Max ström
16 A