Miellyttävä valo aamiaiskaappiin - helposti valmiilla seteillä

Tällä hetkellä kovassa suosiossa olevat aamiaiskaapit suunnitellaan niin, että ovia voidaan yhtälailla pitää niin auki kuin kiinnikin ja kaapin sisustus on mietitty osaksi keittiön muuta ilmettä. Kaapin ovien ollessa kiinni, keittiöön saa helposti siistin, jopa minimalistisen ilmeen, mutta kaikki tarvittava löytyy kaapista valmiina, kun on aika alkaa tehdä keittiöaskareita.

Vaikka keittiössä olisikin hyvä yleisvalo, se ei kuitenkaan riitä Yleisvalo ei yllä valaisemaan kaapin sisustaa varsinkaan, kun sen edessä hääräillään ja samalla peitetään loputkin tulevasta valosta. Siksi olisikin tärkeää valaista kaappi sisältä, jolloin sinne saadaan miellyttävä, tarpeeksi tehokas valo leipien voitelua, kahvin keittelyä ja muuta toimintaa varten. Lisäksi hyvin mietitty kaappivalaistus toimii myös kauniina osana sisustusta ovien ollessa auki.

Tehokas ja riittävä valo kaapin sisällä lisää toimivuutta ja arkiaskareiden turvallisuutta. Valaistus voi myös olla osana sisustusta ja korostaa kaappiin valittuja materiaaleja ja siellä säilytettäviä astioita.

Kaappivalaistuksen suunnittelua ja valintaa helpottamaan olemme koonneet muutamia erilaisia settejä, joilla voit helposti toteuttaa valaistuksen ja valonohjauksen aamiaiskaappiisi yhdellä setillä. Setit sisältävät aina kaikki valaistukseen tarvittavat osat!

Viimeistele kokonaisuus haluamallasi pistorasialla.

Aamiaiskaappi setit 7 tuotetta

Näytetään 1 - 7 / 7 tuotteesta
Näytetään 1 - 7 / 7 tuotteesta