Miellyttävä valo aamiaiskaappiin - helposti valmiilla seteillä

Aamiaiskaapit ovat erittäin suosittuja ja ne alkavat olla jo monen keittiön vakiovaruste. Aamiaiskaappiin saa ovien taa piiloon niin keittiön pienkoneet kuin muro- ja puuropaketit, mutta samaan aikaan kaapin halutaan olevan kaunis osa keittiötä myös ovien ollessa auki. Aamiaiskaapin sisustus mietitään osaksi keittiön muuta ilmettä, valaistusta myöten. Huolellisesti suunniteltu valaistus tekee arjen pyörittämisestä helpompaa ja turvallisempaa.

Hyvä yleisvalo keittiössä on tärkeää, mutta se ei yksin riitä. Yleisvalo ei yllä valaisemaan aamiaiskaapin sisustaa varsinkaan silloin, kun kaapin äärellä touhutaan arjen askareita. Siksi onkin tärkeää valaista kaappi sisältä, jolloin sinne saadaan miellyttävä ja riittävän tehokas valo leipien voitelua, kahvinkeittoa ja muuta toimintaa varten. Lisäksi huolella suunniteltu kaappivalaistus toimii myös viehättävänä osana sisustusta ovien ollessa auki.

Hyvin suunniteltu, käyttäjän tarpeisiin sopiva ja riittävän tehokas valo kaapin sisällä lisää kaapin käyttömukavuutta ja arkiaskareiden turvallisuutta. Valaistus voi myös olla osa paitsi kaapin myös koko keittiön sisustusta ja korostaa hyllyjen linjoja sekä kaappiin valittuja materiaaleja ja siellä säilytettäviä astioita tyylikkäästi.

Aamiaiskaapin valaistuksen suunnittelua helpottamaan olemme koostaneet valikoimastamme valmiita settejä, joilla saat kaiken tarvittavan aamiaiskaapin valaistukseen. Setit sisältävät aina kaikki valaistukseen tarvittavat osat valaisimista valonohjaukseen samassa paketissa!

Viimeistele kokonaisuus haluamallasi pistorasialla.

Aamiaiskaappi setit 11 tuotetta

Näytetään 1 - 11 / 11 tuotteesta
Näytetään 1 - 11 / 11 tuotteesta