Alla produkter

Armaturer, eluttag och ljusstyrning.

Med Limente armaturer skapar du

lätt trivsamhet och stämning

till ditt hem..

Limente belyser både hemmet och humöret. En rätt vald belysning betonar hemmets inredning och gör därmed boendet trevligare. Limente erbjuder belysningslösningar till hemmets alla utrymmen. Du kan hitta från vår kollektion, köksbelysning, badrumsbelysning, taklampor och inredningsbelysning till även krävande smak. Alla produkter i Limente kollektionen är grundligt igenomtänkta helheter och de erbjuder en problemfri lösning till hemmets alla utrymmen.

Det är viktigt att välja rätt armaturer för rätt ändamål. Med rätta val sparar man även på energikostnaderna utan att pruta på bekävmilghet eller kvalitet. En vacker skandinavisk design, industrins senaste trender och miljövänlighet gör valet att välja Limente lätt.

I samband med att välja rätt belsyning är det även bra att tänka på hur ljusstyrningen skall ske. Med Limentes ljusstyrning är det lätt att styra all Limente belysning. Vårt breda sortiment inkluderar tre olika serier från vilka du kan välja den som passar dig bäst.

Ett brett urval på eluttag som är lätta att installera. Kom även ihåg att välja eluttag. Limentes omfattande urval på eluttag erbjuder alternativ för både ytmontering och montering genom infällning samt med usb portar och integrerade Bluetooth högtalare. Som färgalternativ finns rostfritt stål, ren vit och en stilig matt svart färg.

Följ oss på Facebook

  • Kan vi hjälpa dig med ditt produktval eller vill du ge oss feedback.

    Vår kundtjänst är tillgänglig via CARE tjänsten – vi hjälper dig gärna!

  • Har du frågor eller vill du reklamera en produkt?

    Behöver du reservdelar, teknisk hjälp eller annat? Kontakta oss gärna!

    Kontakta oss här

Aktuellt

•  Här hittar du alla våra kataloger