Pistorasiat

Pistorasia voi sulautua moneen erilaiseen tilaan

Pistorasia on tärkeä osa kotia ja keittiötä. LIMENTEn valikoimasta löydät tarpeisiisi ja tyyliisi sopivat pistorasiat. LIMENTE-pistorasiavalikoima sisältää monipuolisesti erilaisia ja erityyppisiä pistorasioita niin tasoon upotettavina tasopistorasioina kuin kaapiston alle asennettavina kulmapistorasioina. Valikoimasta löydät myös pistorasiat kytkimellä, virtalähteellä tai USB-liitännällä sekä tornipistorasiat.

Pöytätasoon upotettavat pistorasiat toimivat hyvin saarekkeellisissa tai yläkaapittomissa keittiökokonaisuuksissa. Kaapiston alle asennettavia kulmapistorasioita voidaan käyttää monipuolisesti keittiön välitilassa tai kodinhoitohuoneessa. Malliston uutuudet, erittäin matalat pistorasiat asennetaan tasoon. Niiden erityisen matala rakenne ja pistotulppaliitäntä mahdollistavat pistorasian asentamisen pöytätason tai hyllylevyjen lisäksi myös irtonaisiin kalusteisiin, kuten esimerkiksi pöytiin, sohviin tai kirjahyllyihin. Taso näyttää siistiltä ja yhtenäiseltä, sillä pistorasia ei kohoa tasosta huomattavasti.

Kodin sähkölaitteiden määrä lisääntyy jatkuvasti, joten myös pistorasiat ovat vielä entistäkin merkityksellisempiä toimivassa kodissa. Pistorasioiden määrä ja sijainti onkin hyvä suunnitella huolellisesti. Mitä laitteita käytät? Missä käytät niitä? Pistokepaikkoja on oltava riittävästi säännöllisesti käytetyille sähkölaitteille aivan laitteen käyttöpaikan läheisyydessä. Lisäksi on järkevää varata muutama pistorasia esimerkiksi keittiön välitilaan laitteille, joita käytät arjessa silloin tällöin, esimerkiksi tehosekoittimelle tai käsivatkaimelle, puhelimen tai kannettavan tietokoneen latauspistoketta unohtamatta. Lukumäärän lisäksi on hyvä miettiä, minne pistorasia on järkevää sijoittaa. Näin varmistetaan, että laitteet saadaan sijoitettua haluttuun paikkaan ja niiden johdot vietyä siististi ja turvallisesti pistorasialle.

LIMENTE-pistorasioita on saatavissa yksi-, kaksi- ja kolmeosaisina, jotta voit muodostaa juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Mallistosta löydät perinteisten pistorasioiden lisäksi pistorasiat valonohjauskytkimellä, sisäänrakennetulla virtalähteellä tai USB-liittimellä. Värivaihtoehtoja on saatavilla useassa tyylikkäässä värissä (valkoinen, harjattu rst ja mattamusta sekä pienikokoisten uutuuksien kulta, pronssi ja shamppanja).

LIMENTEn valikoimasta löydät kattavan valikoiman pistorasioita joka tarpeeseen. Lisäksi pistorasiat sulautuvat kauniisti osaksi muuta sisustusta oli tyylisi sitten moderni, perinteinen tai jotain siltä väliltä.

Pistorasiat 41 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Kulmapistorasiat

  Kulmamalliset pistorasiat ovat tyylikkään huomaamattomat

  Kaikki kulmapistorasiamme on hiottu tyylillisesti mahdollisimman mataliksi sekä hillityn tyylikkäiksi, jotta ne piiloutuvat kauniisti kaappien alle. Kulmapistorasia malleista löydät myös saumattomasti useaan eri keittiötyyliin sopivat vaihtoehdot, oli se sitten moderni tai perinteisempi.

  Jos sinulla on tapana ladata keittiössä laitteita, joissa on usb-A tai usb-C-laturipää, kannattaa vähintään yksi pistorasia valita Mini-2c-usb-mallina. Siinä kahden tavallisen pistokkeen lisäksi on myös usb-A ja usb-C latauspaikat. Näin saat yhteen pistorasiaan enemmän laitteita kiinni, pienempään tilaan ja siistimmin

  Valikoimastamme löydät kolme erilaista pistorasiaa, joissa on mukana valonohjaus. Kaksiosaisen LUNA-2-pistorasian oikeassa sivussa on pieni, huomaamaton, mutta helppokäyttöinen on/of-kytkin valaisimille. LUNA-2-pistorasian lisäksi tarvitset haluamasi välitilan valot ja niille sopivan muuntajan.

  Luxa-31 ja Luxa-32-pistorasiat on viety vielä astetta eteenpäin. Molemmissa on valonohjauksen lisäksi sisäänrakennettu 30w-tehoinen muuntaja valaisimia varten. Tarvitset siis vain haluamasi valot, joille 30w-tehoinen muuntaja riittää (esimerkiksi maksimissaan 2 metriä Led-Luxor tai Led-Corner -profiilivalaisinta) sekä Luxa-pistorasian. Luxa-32-mallin valonohjausnappula on puolestaan kaksijakoinen, eli toinen puoli ohjaa muuntajaan kiinnitettyjä valoja ja toisella puolella voit ohjata mitä tahansa 240V-laitetta, esimerkiksi toista muuntajaa, mikäli haluat liittää siihen toiset valaisimet.

  LIMENTE ECON –sarjan pistorasiat on Suomessa muotoiltu ja suunniteltu monipuolisiksi välitilan pistorasiavaihtoehdoiksi. Pistorasiat ovat nopeita ja yksinkertaisia asentaa ja muotoilunsa ansiosta ne sopivat hyvin yhteen kaikenlaisten valaisimien kanssa. Viisto muotoilu mahdollistaa pistorasian helpon käytön ja näet selkeästi, missä suunnassa pistotulppa asetetaan pistorasiaan. Kulmaan asennettavan välitila pistorasia on varustettu lapsisuojalla.

  Monesta mallista löytyy kolme eri sävyä, mattamusta, valkoinen ja rst, joista on helppo valita keittiösi väreihin sopivin vaihtoehto.

 • Tasopistorasiat

  Pienikokoinen, tyylikäs ja matalarakenteinen kaksoispistorasia valkoisena, mattamustana tai harjatulla teräspinnalla. Erittäin ohuen profiiilinsa (vain 40 mm) ansiosta sopii täydellisesti työtasoon asennettavaksi.

  Pistorasiat saadaan siististi liukuvan kannen alle piiloon, kun niitä ei käytetä. Molempia pistorasioita ei tarvitse avata samanaikaisesti, jolloin myös taso on helpompi pitää puhtaana.

  Siistin ja huomaamattoman ilmeensä ansiosta sopii keittiön työtasojen lisäksi käytettäväksi esimerkiksi makuuhuoneessa, olohuoneessa ja toimistokalusteissa.

 • Pintapistorasiat
 • Tornipistorasiat

  Tyylikäs pistorasiatorni, joka soveltuu käytettäväksi monissa eri kohteissa kuten keittiössä, konttoreissa ja työpisteissä. Pistorasiat ovat normaalisti tason alla piilossa ja tarvittaessa ne nostetaan ylös näkyville. Käytön jälkeen pistorasiatorni painetaan takaisin alas.

/sivu
Näytetään 1 - 24 / 41 tuotteesta
Näytetään 1 - 24 / 41 tuotteesta