Pistorasiat

Pistorasia voi sulautua moneen erilaiseen tilaan

Pistorasia on tärkeä osa kotia ja keittiötä. LIMENTEn valikoimasta löydät tarpeisiisi ja tyyliisi sopivat pistorasiat. LIMENTE-pistorasiavalikoima sisältää monipuolisesti erilaisia ja erityyppisiä pistorasioita niin tasoon upotettavina tasopistorasioina kuin kaapiston alle asennettavina kulmapistorasioina. Valikoimasta löydät myös pistorasiat kytkimellä, virtalähteellä tai USB-liitännällä sekä tornipistorasiat.

Pöytätasoon upotettavat pistorasiat toimivat hyvin saarekkeellisissa tai yläkaapittomissa keittiökokonaisuuksissa. Kaapiston alle asennettavia kulmapistorasioita voidaan käyttää monipuolisesti keittiön välitilassa tai kodinhoitohuoneessa. Malliston uutuudet, erittäin matalat pistorasiat asennetaan tasoon. Niiden erityisen matala rakenne ja pistotulppaliitäntä mahdollistavat pistorasian asentamisen pöytätason tai hyllylevyjen lisäksi myös irtonaisiin kalusteisiin, kuten esimerkiksi pöytiin, sohviin tai kirjahyllyihin. Taso näyttää siistiltä ja yhtenäiseltä, sillä pistorasia ei kohoa tasosta huomattavasti.

Kodin sähkölaitteiden määrä lisääntyy jatkuvasti, joten myös pistorasiat ovat vielä entistäkin merkityksellisempiä toimivassa kodissa. Pistorasioiden määrä ja sijainti onkin hyvä suunnitella huolellisesti. Mitä laitteita käytät? Missä käytät niitä? Pistokepaikkoja on oltava riittävästi säännöllisesti käytetyille sähkölaitteille aivan laitteen käyttöpaikan läheisyydessä. Lisäksi on järkevää varata muutama pistorasia esimerkiksi keittiön välitilaan laitteille, joita käytät arjessa silloin tällöin, esimerkiksi tehosekoittimelle tai käsivatkaimelle, puhelimen tai kannettavan tietokoneen latauspistoketta unohtamatta. Lukumäärän lisäksi on hyvä miettiä, minne pistorasia on järkevää sijoittaa. Näin varmistetaan, että laitteet saadaan sijoitettua haluttuun paikkaan ja niiden johdot vietyä siististi ja turvallisesti pistorasialle.

LIMENTE-pistorasioita on saatavissa yksi-, kaksi- ja kolmeosaisina, jotta voit muodostaa juuri tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Mallistosta löydät perinteisten pistorasioiden lisäksi pistorasiat valonohjauskytkimellä, sisäänrakennetulla virtalähteellä tai USB-liittimellä. Värivaihtoehtoja on saatavilla useassa tyylikkäässä värissä (valkoinen, harjattu rst ja mattamusta sekä pienikokoisten uutuuksien kulta, pronssi ja shamppanja).

LIMENTEn valikoimasta löydät kattavan valikoiman pistorasioita joka tarpeeseen. Lisäksi pistorasiat sulautuvat kauniisti osaksi muuta sisustusta oli tyylisi sitten moderni, perinteinen tai jotain siltä väliltä.

Pistorasiat 41 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Kulmapistorasiat

  Kulmamalliset pistorasiat ovat tyylikkään huomaamattomat

  Kaikki kulmapistorasiamme on hiottu tyylillisesti mahdollisimman mataliksi sekä hillityn tyylikkäiksi, jotta ne piiloutuvat kauniisti kaappien alle. Kulmapistorasia malleista löydät myös saumattomasti useaan eri keittiötyyliin sopivat vaihtoehdot, oli se sitten moderni tai perinteisempi.

  Jos sinulla on tapana ladata keittiössä laitteita, joissa on usb-A tai usb-C-laturipää, kannattaa vähintään yksi pistorasia valita Mini-2c-usb-mallina. Siinä kahden tavallisen pistokkeen lisäksi on myös usb-A ja usb-C latauspaikat. Näin saat yhteen pistorasiaan enemmän laitteita kiinni, pienempään tilaan ja siistimmin

  Valikoimastamme löydät kolme erilaista pistorasiaa, joissa on mukana valonohjaus. Kaksiosaisen LUNA-2-pistorasian oikeassa sivussa on pieni, huomaamaton, mutta helppokäyttöinen on/of-kytkin valaisimille. LUNA-2-pistorasian lisäksi tarvitset haluamasi välitilan valot ja niille sopivan muuntajan.

  Luxa-31 ja Luxa-32-pistorasiat on viety vielä astetta eteenpäin. Molemmissa on valonohjauksen lisäksi sisäänrakennettu 30w-tehoinen muuntaja valaisimia varten. Tarvitset siis vain haluamasi valot, joille 30w-tehoinen muuntaja riittää (esimerkiksi maksimissaan 2 metriä Led-Luxor tai Led-Corner -profiilivalaisinta) sekä Luxa-pistorasian. Luxa-32-mallin valonohjausnappula on puolestaan kaksijakoinen, eli toinen puoli ohjaa muuntajaan kiinnitettyjä valoja ja toisella puolella voit ohjata mitä tahansa 240V-laitetta, esimerkiksi toista muuntajaa, mikäli haluat liittää siihen toiset valaisimet.

  LIMENTE ECON –sarjan pistorasiat on Suomessa muotoiltu ja suunniteltu monipuolisiksi välitilan pistorasiavaihtoehdoiksi. Pistorasiat ovat nopeita ja yksinkertaisia asentaa ja muotoilunsa ansiosta ne sopivat hyvin yhteen kaikenlaisten valaisimien kanssa. Viisto muotoilu mahdollistaa pistorasian helpon käytön ja näet selkeästi, missä suunnassa pistotulppa asetetaan pistorasiaan. Kulmaan asennettavan välitila pistorasia on varustettu lapsisuojalla.

  Monesta mallista löytyy kolme eri sävyä, mattamusta, valkoinen ja rst, joista on helppo valita keittiösi väreihin sopivin vaihtoehto.

 • Tasopistorasiat

  Tasoon asennettavat huomaamattoman tyylikkäät pistorasiat

  Tasopistorasiat ovat pienikokoisia ja matalarakenteisia pistorasioita, joiden tyylikäs ja huomaamaton ulkonäkö sulautuu kauniisti erilaisiin pintoihin. Uutuudet ovat trendikkäitä tämän päivän pistorasiauutuuksia, joissa on integroituna usb A+C-liittimet tai puhelimen langaton laturi ja bluetooth kaiutin. Perinteisempien värien kuten valkoinen, mattamusta tai harjattu teräs värien lisäksi tasopistorasioissa on valittavissa herkullisia uutuusvärejä kulta, tina, pronssi tai shamppanjan sävy.

  Keittiössä käytettävien pienkoneiden kuten leivänpaahtimen tai kahvinkeittimen lisäksi tarvitaan usein pistokkeita myös erilaisten laitteiden kuten iPadin tai älypuhelimien lataamiseen. Näitä laitteita varten on hyvä olla saatavilla myös usb-liittimiä, joilla lataaminen on vaivatonta. Tasopistorasia mallistossa on valittavissa sekä perinteisellä shuko-pistokkeella että usb A- ja C-liittimillä varustettuja malleja.

  Kaikki tasopistorasiamallit ovat matalarakenteisia ja siksi ihanteellisia asentaa erilaisille pinnoille. Tasoon asennettavista pistorasiamalleista Desk-, Mono- tai Turn-malleissa saadaan pistokepaikat siististi liukuvan kannen alle piiloon silloin, kun niitä ei käytetä. Pick-1, Pick-2, Pick-3 ja Pick-4 sekä Dot-mallit ovat kooltaan markkinoiden pienimpiä ja siksi erittäin tyylikkäästi erilaisiin pintoihin sulautuvia. Yhtenäisen ilmeensä ansiosta Pick- tai Dot-malleja voidaan asentaa useampia vierekkäin säilyttäen ilme tyylikkään yhdenmukaisena.

  Siistin ja huomaamattoman ilmeensä ansiosta tasopistorasiat sopivat keittiön työtasojen lisäksi käytettäväksi esimerkiksi makuuhuoneessa, olohuoneessa ja toimistokalusteissa. Siistin ja huomaamattoman ilmeensä ansiosta tasopistorasiat sopivat keittiön työtasojen lisäksi käytettäväksi esimerkiksi makuuhuoneessa, olohuoneessa ja toimistokalusteissa. Helpon asennustapansa ansiosta ne ovat lisäksi nopea asentaa ilman sähköasentajan apua.

 • Pintapistorasiat

  Pintapistorasiat

  Pintaan asennettavat pistorasiat ovat erittäin helppo tapa lisätä pistorasioita jälkikäteen. Pintaan asennettavat VersaQ-pistorasiat asennetaan pöytätasoon joko sen päälle tai alle. Niiden minimalistisen moderni ilme takaa, että lopputulos on aina huolitellun siisti ja tyylikäs. Ajattomat mattapintaiset värit musta ja valkoinen sopivat hyvin erilaisiin ympäristöihin. Malleissa on aina yksi perinteinen shuko pistoke sekä usb A+C-liittimet. Lisäksi VersaQW –mallissa on pistorasian päällä puhelimen langaton laturi. Kyseistä mallia ei voida asentaa pöytäpinnan alle.

  VersaQ-pintapistorasioiden mukana tulevan kiinnityslevyn ansiosta pistorasiat on kätevä kiinnittää pöytätason pintaan tai pöytäpinnan alle (ei VersaQW). Asennustapa voidaan päättää asennuspaikalla. Pöytäpinnan alle kiinnitettynä VersaQ-pistorasia sopii erityisen hyvin käytettäväksi työpisteissä niin kotona kuin konttorilla.

  Kaikkiin VersaQ- ja VersaQW-pistorasioihin voidaan erikseen tilata aluslevy, jonka avulla pistorasiaa voidaan käyttää irrallisena ja siirrellä aina käyttötarpeen mukaan.

 • Tornipistorasiat

  Tornipistorasiat piilottavat pistokkeet tyylikkäästi

  Tyylikäs tornimallinen pistorasia soveltuu käytettäväksi kodin ja konttorin monissa eri kohteissa kuten keittiössä tai työpisteillä. Tornipistorasian pistokkeet ovat tason alla piilossa silloin kuin pistorasia ei ole käytössä ja tarvittaessa ne nostetaan ylös näkyville. Käytön jälkeen pistorasiatorni painetaan takaisin alas, jolloin se sulautuu siististi pintaan ja on näin ollen myös helppo pitää puhtaana. Tornipistorasiamalleissa on valittavissa joko perinteisellä shuko-pistokkeilla olevia malleja tai shuko + usb-liittimillä varustettuja malleja.

  Tornimalliset pistorasiat voidaan käyttötarpeen mukaan asentaa joko pöytätasoon pystyyn tai seinäpintaan vaakaan. Pistorasioiden viimeistelty pinta takaa, että lopputulos on siisti ja tyylikkään huomaamaton. Pitkä syöttöjohto tekee asennuksesta vaivatonta. Tyylikkään ulkomuotonsa ja laajan värivalikoimansa ansiosta tornipistorasiat sulautuvat kauniisti erilaisiin pintoihin tilasta riippumatta.

/sivu
Näytetään 1 - 24 / 41 tuotteesta
Näytetään 1 - 24 / 41 tuotteesta