Pistorasiat

Pistorasia sulautuu kauniisti erilaisiin tiloihin

Pistorasia on merkittävä osa kotia ja erityisesti keittiötä. LIMENTEn laajasta valikoimasta löydät juuri sinun tarpeisiisi ja tyyliisi sopivat pistorasiavaihtoehdot. Tarjonnastamme löytyy monipuolisesti erilaisia pistorasioita, olivat ne sitten tasoon upotettavia tasopistorasioita tai keittiön välitilaan kaapiston alle asennettavia kulmapistorasioita. Valikoimasta löydät myös pistorasiat varustettuina kytkimellä, virtalähteellä, USB-liitännällä tai jopa tornipistorasioina.

Pöytätasoon upotettavat pistorasiat soveltuvat erinomaisesti saarekkeellisiin tai yläkaapittomiin keittiöihin. Kaapiston alle asennettavat kulmapistorasiat ovat monipuolisia ja soveltuvat hyvin keittiön välitilaan tai kodinhoitohuoneeseen. Malliston tuoreimmat tulokkaat ovat erittäin matalarakenteisia pistorasioita, jotka asennetaan suoraan tasoon. Niiden matala profiili ja pistotulppaliitäntä mahdollistavat asennuksen pöytätasoon tai hyllylevyihin, mutta ne sopivat myös irtokalusteisiin, kuten pöytiin, sohviin tai kirjahyllyihin. Pistorasia integroituu tyylikkäästi tasoon, jolloin sen erottuminen tasosta on minimaalista.

Kotitalouden sähkölaitteiden määrä kasvaa jatkuvasti, mikä korostaa pistorasioiden entistäkin suurempaa merkitystä toimivassa kodissa. Pistorasioiden määrä ja sijoittelu on suunniteltava huolellisesti. Pohdi, mitä laitteita käytät ja missä niitä käytetään. Pistokepaikkoja on oltava riittävästi säännöllisesti käytetyille sähkölaitteille, erityisesti niiden käyttöpaikan läheisyydessä. Lisäksi on järkevää varata muutama pistorasia esimerkiksi keittiön välitilaan laitteille, joita käytät satunnaisesti, kuten tehosekoittimelle tai käsivatkaimelle, samoin puhelimen tai kannettavan tietokoneen lataukseen. Tärkeää on harkita myös, minne pistorasia on parasta sijoittaa, jotta laitteet voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan ja johdot voidaan viedä siististi ja turvallisesti pistorasialle.

LIMENTEn pistorasioita on saatavilla yksi-, kaksi- ja kolmeosaisina, jotta voit luoda tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Valikoimasta löytyy perinteisten pistorasioiden lisäksi malleja, joissa on valonohjauskytkin, sisäänrakennettu virtalähde tai USB-liittimet. Värivaihtoehtoja on tarjolla useissa tyylikkäissä sävyissä, kuten valkoinen, harjattu rst ja mattamusta, sekä pienempien uutuusmallien kulta, pronssi, tina ja shamppanja.

LIMENTEn monipuolisesta valikoimasta löydät täydellisen valikoiman pistorasioita vastaamaan kaikkiin tarpeisiin. Pistorasiat sulautuvat kauniisti osaksi sisustusta, on kodin sisustustyyli sitten moderni tai enemmän perinteinen.

Pistorasiat 67 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Kulmapistorasiat

  Kulmaan asennettavat pistorasiat ovat tyylikkään huomaamattomia

  Kaikki kulmapistorasiamme on huolellisesti suunniteltu olemaan mahdollisimman matalia ja hillityn tyylikkäitä, sulautuen kauniisti kaappien alle. Kulmapistorasiamallistosta löydät vaihtoehtoja, jotka sopivat saumattomasti erilaisiin keittiötyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni tai perinteisempi ilme.

  Mikäli lataat keittiössäsi laitteita, joissa on USB-A- tai USB-C-laturipää, suosittelemme valitsemaan vähintään yhden pistorasian MINI-2C-USB-mallina. Tässä mallissa on kaksi perinteistä pistoketta sekä USB-A- ja USB-C-latausmahdollisuudet. Tällä tavoin voit liittää useamman laitteen yhteen pistorasiaan, säästäen tilaa ja ylläpitäen siisteyttä.

  Pistorasiavalikoimastamme löytyy kolme erilaista pistorasiaa, joissa on sisäänrakennettu valonohjaus. Esimerkiksi kaksiosaisessa LUNA-2-pistorasiassa on huomaamaton ja helppokäyttöinen päälle/pois-kytkin valaisimille, pistorasian oikealla sivulla. LUNA-2-pistorasian lisäksi tarvitset haluamasi välitilan valot ja niille sopivan muuntajan.

  LUXA-31 ja LUXA -32-pistorasiat ovat vielä askeleen edellä. Näissä malleissa on valonohjauksen lisäksi integroitu 30 watin muuntaja valaisimille. Tarvitset siis vain haluamasi valot, joille 30 watin muuntaja riittää (esimerkiksi maksimissaan 2 metriä LED-LUXOR tai LED-CORNER -profiilivalaisinta) sekä LUXA-pistorasian. LUXA -32-mallin valonohjausnappula on puolestaan jaettu kahteen osaan: toinen ohjaa muuntajaan kiinnitettyjä valoja ja toisella voit ohjata mitä tahansa 240 V laitetta, kuten toista muuntajaa, mikäli haluat liittää siihen toiset valaisimett.

  LIMENTE ECON -sarjan pistorasiat on muotoiltu ja suunniteltu Suomessa tarjoamaan monipuolisia välitilan pistorasiavaihtoehtoja. ECON-pistorasiamallisto on suunniteltu käytettäväksi kaappien alla pysty tai vaakasuuntaisesti. Ne on helppo ja nopea asentaa, ja niiden ajattoman selkeä ilme sopii yhteen kaikenlaisten valaisimien kanssa. Pistorasiassa on viisto muotoilu, joka helpottaa sen käyttöä, ja näet selkeästi, mihin suuntaan pistotulppa tulee asettaa. Kulmaan asennettava välitilapistorasia on myös varustettu lapsisuojalla.

  Useista pistorasiamalleista löytyy kolme erilaista sävyä: mattamusta, valkoinen ja rst tai alulook. Näistä sävyistä on helppo valita juuri keittiösi värimaailmaan sopivin vaihtoehto.

 • Tasopistorasiat

  Tyylikkään huomaamattomat tasopistorasiat useissa trendiväreissä

  Tasoon sijoitettavat huomaamattoman tyylikkäät pistorasiat ovat kompakteja ja matalarakenteisia pistorasioita, joiden elegantti ja huomaamaton design sulautuu saumattomasti erilaisiin pintoihin. Nämä innovaatiot edustavat tämän päivän suosittuja pistorasiauutuuksia, joissa on integroitu USB A+C-liittimet tai langaton laturi ja Bluetooth-kaiutin puhelinten lataamista varten. Perinteisten värien, kuten valkoinen, mattamusta tai harjattu teräs, lisäksi tasopistorasioita on saatavilla houkuttelevissa uusissa väreissä, kuten kulta, pronssi, tina ja shamppanjan sävy.

  Keittiössä käytettävien pienkoneiden, kuten leivänpaahtimen tai kahvinkeittimen, lisäksi tarvitaan usein pistorasioita muiden laitteiden, kuten iPadin tai älypuhelinten, lataamiseen. Näiden laitteiden käyttöön on hyvä olla USB-liittimiä, jotka tekevät lataamisesta vaivatonta. Tasopistorasiamallistosta löytyy vaihtoehtoja sekä perinteisellä shuko-pistokkeella että USB A- ja C-liittimillä varustettuina malleina.

  Kaikki tasopistorasiamallit ovat matalarakenteisia, minkä ansiosta ne on helppo asentaa erilaisille pinnoille. Tasoon asennettavissa malleissa, kuten Desk-, Mono- ja Turn-malleissa, pistokepaikat saadaan kätevästi piiloon liukuvan kannen alle silloin, kun niitä ei tarvita. Markkinoiden pienimmät mallit, kuten Pick-1, Pick-2, Pick-3 ja Pick-4, sekä Dot-mallit, sulautuvat erittäin tyylikkäästi erilaisiin pintoihin. Yhtenäisen ilmeensä ansiosta Pick- tai Dot-malleja voidaan asentaa vierekkäin säilyttäen tyylikkään yhtenäinen ilme.

  Tasopistorasiat sopivat siistin ja huomaamattoman ilmeensä ansiosta paitsi keittiön työtasojen, myös makuuhuoneen, olohuoneen ja toimistokalusteiden pintoihin. Myös erilaisissa projektikohteissa tasopistorasiat ovat tyylikäs, siisti sekä helppo tapa lisätä pistokkeita. Niiden helppo asennus tekee niistä nopeita asentaa ilman sähköasentajan apua.

 • Pintapistorasiat

  Pintapistorasiat

  Pintaan asennettavat pistorasiat ovat erittäin helppo tapa lisätä pistorasioita jälkikäteen. Pintaan asennettavat VersaQ-pistorasiat asennetaan pöytätasoon joko sen päälle tai alle. Niiden minimalistisen moderni ilme takaa, että lopputulos on aina huolitellun siisti ja tyylikäs. Ajattomat mattapintaiset värit musta ja valkoinen sopivat hyvin erilaisiin ympäristöihin. Malleissa on aina yksi perinteinen shuko pistoke sekä usb A+C-liittimet. Lisäksi VersaQW –mallissa on pistorasian päällä puhelimen langaton laturi. Kyseistä mallia ei voida asentaa pöytäpinnan alle.

  VersaQ-pintapistorasioiden mukana tulevan kiinnityslevyn ansiosta pistorasiat on kätevä kiinnittää pöytätason pintaan tai pöytäpinnan alle (ei VersaQW). Asennustapa voidaan päättää asennuspaikalla. Pöytäpinnan alle kiinnitettynä VersaQ-pistorasia sopii erityisen hyvin käytettäväksi työpisteissä niin kotona kuin konttorilla.

  Kaikkiin VersaQ- ja VersaQW-pistorasioihin voidaan erikseen tilata aluslevy, jonka avulla pistorasiaa voidaan käyttää irrallisena ja siirrellä aina käyttötarpeen mukaan.

 • Tornipistorasiat

  Tornipistorasiat piilottavat pistokkeet tyylikkäästi

  Tyylikäs tornimallinen pistorasia soveltuu käytettäväksi kodin ja konttorin monissa eri kohteissa kuten keittiössä tai työpisteillä. Tornipistorasian pistokkeet ovat tason alla piilossa silloin kuin pistorasia ei ole käytössä ja tarvittaessa ne nostetaan ylös näkyville. Käytön jälkeen pistorasiatorni painetaan takaisin alas, jolloin se sulautuu siististi pintaan ja on näin ollen myös helppo pitää puhtaana. Tornipistorasiamalleissa on valittavissa joko perinteisellä shuko-pistokkeilla olevia malleja tai shuko + usb-liittimillä varustettuja malleja.

  Tornimalliset pistorasiat voidaan käyttötarpeen mukaan asentaa joko pöytätasoon pystyyn tai seinäpintaan vaakaan. Pistorasioiden viimeistelty pinta takaa, että lopputulos on siisti ja tyylikkään huomaamaton. Pitkä syöttöjohto tekee asennuksesta vaivatonta. Tyylikkään ulkomuotonsa ja laajan värivalikoimansa ansiosta tornipistorasiat sulautuvat kauniisti erilaisiin pintoihin tilasta riippumatta.

 • Lattiapistorasiat

  Limente -lattiapistorasiat tarjoavat tyylikkään ja ajattoman ratkaisun sähkön, datan ja audion jakeluun kaikenlaisissa kohteissa. Erityisen käteviä lattiapistorasiat ovat autoliikkeissä, marketeissa, myymälöissä, konttoreissa, liiketiloissa, laivoissa ja vaikka kodeissa keittiön saarekkeiden yhteydessä.

  Märkäpestävät ja päältäajettavat pistorasiat soveltuvat erityisen hyvin suurempiin avotiloihin kuten hypermarkettien, autokauppojen, kahviloiden ja ravintoloiden asiakastilojen tarpeisiin.

  Kuivan tilan asennuksiin soveltuvat pistorasiat ovat tarkoitettu toimistoihin sekä neuvottelu- ja muihin konttoritiloihin. Kaikki Limente lattiapistorasiat ovat joko alumiini tai rst runkoisia ja niiden kannet voivat olla metallia tai samaa materiaalia kuin tilan lattia muutenkin on (matto, puu, kivi, laminaatti, parketti jne.)

/sivu
Näytetään 1 - 24 / 67 tuotteesta
Näytetään 1 - 24 / 67 tuotteesta