LED-DRI 12DIM valk. himmennettävä | 12 W, 1100 lm, Ra>90

Tuotekoodi: 62721
Sähkönumero: 4129656
DRI-12DIM val paneelivalaisin

63,24 €(51,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
LED-DRI 12DIM Varastossa MyLimente

Tehokas ja matala paneelivalaisin

Matala ja huomaamaton, kattoon upotettava LIMENTE-paneelivalaisin antaa tasaisen ja pisteettömän valon. Matalan asennuskorkeutensa ansiosta upotettava valaisin voidaan asentaa lähes kaikkialle alakattoihin. Asennustilan korkeudessa on huomioitava valaisimen korkeuden lisäksi virtalähteen vaatima tila (katso mittakuva). Upotettavaa mallia on saatavilla myös neliönmuotoisena (LIMENTE LED-DSI). Valaisimen IP44-kotelointiluokan (alaspäin) ansiosta LIMENTE LED-DRI -valaisin sopii käytettäväksi myös kosteissa tiloissa.


LIMENTE-paneelivalaisimissa on sama värilämpötila kuin muissa LIMENTE-valaisimissa, minkä ansiosta led-nauhat sekä katto- ja kalustevalaisimet luovat yhtenäisen ja miellyttävän valaistuskokonaisuuden. LIMENTE-paneelivalaisimissa käytetään mahdollisimman laadukkaita komponentteja ja myönnämme niille tavallista pidemmän tuoteturvan.

Himmennys ja valaistuksen ohjaus

Säätämällä valaisimia voit aina muokata valaistusta ja luoda kotiisi tilanteeseen sopivan valaistuksen. Himmentämällä LIMENTE LED-DRI:tä muutat kodin valaistusta tehokkaasta ja kirkkaasta hämärään ja kodikkaaseen. Halutessasi voit samalla kytkimellä säätää kaikkia huoneessa olevia LIMENTE-valaisimia mukaan lukien erilaiset katto-, paneeli- ja välitilavalaisimet. Valaisimet säätyvät tasaisen miellyttävästi ja yhtäaikaisesti muuttaen kerralla koko tilan tunnelmaa.


LIMENTE LED-DRI -valaisin on himmennettävissä LIMENTE SMART 400 -sarjan 240 V himmentimellä SMART 440 (nro 640440) sekä sitä ohjaavilla langattomilla säätimillä (nro 640411, 640421, 640422, 640424). Portaattomalla himmentimellä on helppo luoda tilaan tunnelmaa ja uutta ilmettä.

Himmennin asennetaan verkkovirran ja virtalähteen väliin ja se sisältää valmiit pikaliittimet kytkemistä/ketjuttamista varten. SMART 440 -himmentimen lisäksi LED-DRI -valaisimia voidaan himmentää yhteensopivilla TRIAC-himmentimillä.

Helppo asennus

LIMENTE LED-DRI -paneelivalaisimet ovat helppoja ja nopeita asentaa. Valaisin upotetaan kattoon ja jokainen valaisin sisältää pikaliittimen virransyöttöä (ketjutettava liitin) varten.


Virtalähteen ja valaisimen välissä oleva pikaliitin mahdollistaa johdotuksen kytkemisen ja virtalähteiden asentamisen etukäteen välikattoon. Myöhemmin, kun katto on valmis, valaisimen asennus tapahtuu liittämällä se pikaliittimellä virtalähteeseen ja painamalla valaisin asennusaukkoon.

Toimitussisältö

- paneelivalaisin, jossa virransyöttöjohto urosliittimellä
- virtalähde naarasliittimellä
- virtalähteeseen liitetty kytkentärasia

Tekniset tiedot

EAN-koodi:
6438400000728
Valaisimen väri
Valkoinen
Valolähde
LED
Asennustapa
Uppoasennus
Virransyöttöliitin
Kiinteä asennus
Valovirta
1100 lm
Hyötysuhde
92 lm/W
Värilämpötila
4000 K
CRI-arvo
> 90
Ottoteho
12 W
Elinikä
40.000h (L80B10)
Kotelointiluokka
IP44
Jännite
240 V
Takuu kk
24
Lisäturva kk
12

Tuotteeseen liittyvät artikkelit

Tutustu myös näihin yhteensopiviin valonohjaustuotteisiin

Tutustu myös näihin yhteensopiviin pistorasioihin