LIMENTE MINI-1 eluttag | rf

Produktkod MINI
Supplier reference:
LIMENTE MINI-1

55,80 €(45,00 € tax excl)

Ref: Supplier ref: Alternativa produkter Tillgänglighet Lägg till broschyren
630481 2407101 MINI-1, 1-delad eluttag, rf: I lager MyLimente

Mångsidiga eluttag

LIMENTE MINI-seriens eluttag är designade i Finland och planerade som ett mångsidigt alternativ för mellanrum.


Eluttagen är snabba och enkla att installera och tack vare deras design passar de bra ihop med alla typer av armaturer. Den sluttande formen möjliggör att eluttaget är lätt att använda och man ser klart hur kontakten skall läggas in. Hörnuttagen som är avsedda att installeras i mellanrum och är utrustade med ett petskydd.

MINI-1 har utrymme för en kontakt. MINI eluttag finns även tillgängliga som 2-delade och 3-delade och man kan alltid kombinera dem enligt behov i köket.

Färgalternativ till eluttag

MINI-1 finns tillgänglig i borstat rfs.


OBS! MINI-1 eluttagets rost fritt stål är borstat i en annan riktning jämfört med MINI-2 och MINI-3 eluttagen. Därmed kan färgen av MINI-1 avvika från färgen av MINI-2 och MINI-3 eluttagen.

Kopplande och elinstallation

Bestäm den platsen dit strömförsörjningen skall komma eller använd en redan installerad strömkabel. Strömförsörjningen hämtas till eluttaget från väggen. Eluttaget installeras fast i ett hörn mot två obrännbara ytor så att eluttagets baksida inte blir öppen. Det faktiska fästandet sker med de två inkluderade skruvarna.


LIMENTE MINI eluttaget har en maximal strömförsörjning på 16A. Man kan kedjekoppla elförsörjningen till ett annat eluttag direkt från elförsörjningens kontakt men observera dock strömstyrkans fördelning. Fäst den i paketet inkludera kopplingen till den från väggen kommande elkabeln. Därefter koppla motparten som är i eluttaget med den kopplingen som nyss blev kopplad i elkabeln och försäkra kopplingen med ett låsstycke. Tillslut fäst eluttaget med de inkluderade skruvarna mot en fast yta (t.ex. under ett kökskåp).

Package contents

- uttag
- monteringsskruvar
- snabbkoppling

Teknisk information

Pistorasian väri
Rostfritt stål
Installation
Yt installation
Installation
Fast installation
Elmatningskoppling
Fast installation
Verkningsgrad
-
Ineffekt
-
Kapslingklass
IP20
Spänning
240 V
Garanti månader
24
Max ström
16 A