Ljusstyrning

JUSTERA OCH ÄNDRA STÄMNINGEN I DITT HEM

Justerbar belysning är en del av din heminredning. Belysningen är enkel och enkel att styra med trådlösa strömbrytare. Att styra belysningen ska vara enkelt och bekvämt, vilket gör att belysningen är en viktig del av din heminredning och atmosfär. De trådlösa ljusbrytarna är särskilt enkla att installera utan kostsamt elarbete. En LED-dimmer möjliggör ljusstyrning, som förvandlar utseendet på ditt hem från starkt dagsljus till ett omgivande kvällsljus på ett ögonblick.

LIMENTE lampkollektion innehåller ett brett utbud av dimbara armaturer, som är perfekta för att göra ditt hem ljust och bekvämt. Med en dimbar armatur och en trådlös ljusströmbrytare kan du justera belysningen i ditt hem för att skapa en atmosfär för arbete, underhållning eller någon stämning däremellan.

Med LIMENTE SMART dimmers kan du justera ljusintensiteten på LIMENTE armaturer smidigt mellan 0-100%. Dimmern LIMENTE SMART installeras mellan strömförsörjningen och armaturerna. En dimmer krävs per strömförsörjning. PÅ/AV-omkopplaren och dimningsbrytaren finns på en separat trådlös väggkontroller. LIMENTE SMART-systemet är trådlöst och kräver ingen ledning, vilket gör det enkelt att installera även efteråt.

De snygga LIMENTE SMART-brytarna kan paras ihop med vilken som helst av LIMENTE-armaturer. Strömbrytarna finns i vitt och svart glas. LIMENTE SMART 350 switch är vit men färgen på den centrala delen av switchen kan väljas mellan svart och vit under installationen.

Ljusstyrning Det finns 32 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 32 produkter
Visar 1 - 24 av 32 produkter