Spotlights

Efficient wor light and accent lights for furniture

Möbelarmaturer är spotaktiga LED-armaturer som är en del av inredningen och de placeras oftast så att hela armaturen är synlig. Det finns även tillgängligt möbelarmaturer som installeras som infällda i möbler. Med möbelarmaturer kan man betona enstaka detaljer eller föremål medan i mellanrum ger de effektivt arbetsljus.

Alla armaturer i det tidlösa och stiliga armatursortimentet har ett prickfritt ljus och en behaglig ljusstyrka. Ljuset är prickfritt tack vare ett matt skyddsglas. Mattglaset garanterar att ljuset är jämnt och de effektiva LED:sen att ljusstyrkan är tillräcklig.

I flera av armaturerna kan färgtemperaturen väljas mellan en varm 3000 K eller en neutral 4000K. Den varma 3000 K färgtemperaturen har en gulare färgton medan den neutral 4000K färgtemperaturen är närmare en ren vit färgton. De fräscha 4000 K LED armaturerna passar bra till alla slags utrymmen. Ljusets ton är möjligast naturlig och därmed påverkar den inte inredningens andra färgtoner.

De laddbara batteriarmaturerna kräver inte en strömmatning och därmed kan de fritt placeras där man vill. Armaturen får ström från de laddbara batterierna. Armaturerna fästes med hjälp av små magneter, vilket gör att de är lätta att lägga på plats och ta loss samt att laddas med hjälp av en USB-kabel.

Spotlights Det finns 17 produkter.

Underkategorier

 • Batteri armaturer

  Placera armaturen där du vill

  Batteriarmaturerna kräver inte en skild strömmatning och därmed kan de placeras där man vill. Armaturen får ström från den inbyggda laddbara batterierna. Armaturen innehåller in inbyggd ON/OFF avbrytare som inte enbart ökar på användarbekvämligheten utan ökar även batteriernas livslängd.

  De laddbara armaturerna är lätta att ladda på samma sätt som man laddar mobilen. Själva armaturen fästes med magneter på det stället man vill och då är den lätt att ta loss och ladda genom USB-porten.

 • Vitriinivalaisimet

  Betona ytor med små spotarmaturer

  Mindre möbelarmaturer som är meningen att användas i vitrinskåp är spotaktiga LED armaturer som placeras ofta så att hela armaturen är synlig och därmed är de en del av inredningen. Vitrinarmaturer finns också tillgängliga som infällda. Vitrin spotarmaturerna är planerade uttryckligen så att de betonar detaljer i inredningen t.ex. i vitrinskåp och bokhyllor.

  Det mångsidiga belysningssortimentet finns tillgängligt i färgerna vit, svart, aluminium och rostfritt stål.

 • Spotlights

  Inredningsvänliga armaturer som kan användas som arbetsbelysning och för att betona inredningen

  Möbelarmaturer är enskilda spotaktiga armaturer som kan användas i serie eller som enskilda, beroende på behovet. Ofta vill man att spotarmaturerna skall synas och därmed väljes deras färg och utseende så att de passar ihop med inredningen. LIMENTE-sortimentet inkluderar olika färger allt från tidlös rostfritt stål eller mässing till en modern svart eller vit. En del av armaturerna kan installeras både som infälld och ytmonterad. Färgtemperaturen som kan väljas för armaturerna är antingen en varm 3000 K eller en neutral 4000 K.

  Möbelarmaturerna kan även användas som arbetsbelysning t.ex. i kökets mellanrum eller i hushållsrum.

Visar 1 - 17 av 17 produkter
Visar 1 - 17 av 17 produkter