Valaisintuotteet

Mångsidiga belysningslösningar

Med LIMENTE-armaturer kan du skapa en stilig och fungerande belysning som tillämpar sig till alla behov. Välj den stil du vill ha. LIMENTE-sortimentet inkluderar allt från diskreta profilarmaturera till stiliga spotarmaturer som detaljer kan betonas med. Dagens LED-profilarmaturer har ett enhetligt och jämnt ljus, även på längre avstånd. Utöver det är armaturerna är låga och diskreta. Däremot är spotarmaturerna små enskilda fristående armaturer som kan användas både som arbetsbelysning och för att betona detaljer.

Glöm inte eluttag! Man kan aldrig ha nog av dem. LIMENTE-sortimentet inkluderar populära hörnuttag som installeras under överskåp samt ytmonterade och infällda eluttag som installeras i bänkskivan. Ett platt ytmonterat eller ett diskret popup eluttag som infälls i bänkskivan, är behändiga tillägg till köket.

Bra belysning skall vara lätt och behagligt att använda. Med LIMENTE-ljustyrning kan du styra din belysning som du vill. En trådlös avbrytare kan också tilläggas efteråt och den kan läggas precis där man vill, utan arbetsdrygt och dyrt elarbete.

Färgerna i belysningssortimentet inkluderar en ren vit, stilig mattsvart och traditionella armaturer av rostfritt stål samt aluminium. LIMENTE-belysningshelheten anpassar sig till olika färgscheman och ger möjligheten att kombinera olika färger fritt.

Valaisintuotteet Det finns 220 produkter.

Underkategorier

 • Armaturer

  LIMENTE BELYSNING

  LIMENTE lamporna är indelade i fem grupper: Profiler och LED-band samt möbel-, CCT, tak-och badrumsbelysning.

  Profiler och LED-band lyser upp jämnt och fint i hela sin längd.  Den upplysta ytan får en jämn ljuskälla och själva produkten kan placeras så att den inte syns.

  Möbellampor är spotlights och placeras ofta på en synlig plats. Dessa lampor passar utmärkt för att lysa upp inredningsdetaljer.  Möbellampor kan också placeras på rekommenderade avstånd från varandra och ger då en mjuk och jämn ljusyta.

  CCT-lampor är profilljus och du kan faktiskt själv justera färgtemperaturen och ljusmängden. Justera CCT-lampor från varmt till kallt, hur du själv vill ha det!

  Taklampor finns i häng -eller försänkta modeller och våra badrums lampor kan placeras i våta utrymmen.

 • Tillbehör
 • Ljusstyrning

  JUSTERA OCH ÄNDRA STÄMNINGEN I DITT HEM

  Justerbar belysning är en del av din heminredning. Belysningen är enkel och enkel att styra med trådlösa strömbrytare. Att styra belysningen ska vara enkelt och bekvämt, vilket gör att belysningen är en viktig del av din heminredning och atmosfär. De trådlösa ljusbrytarna är särskilt enkla att installera utan kostsamt elarbete. En LED-dimmer möjliggör ljusstyrning, som förvandlar utseendet på ditt hem från starkt dagsljus till ett omgivande kvällsljus på ett ögonblick.

  LIMENTE lampkollektion innehåller ett brett utbud av dimbara armaturer, som är perfekta för att göra ditt hem ljust och bekvämt. Med en dimbar armatur och en trådlös ljusströmbrytare kan du justera belysningen i ditt hem för att skapa en atmosfär för arbete, underhållning eller någon stämning däremellan.

  Med LIMENTE SMART dimmers kan du justera ljusintensiteten på LIMENTE armaturer smidigt mellan 0-100%. Dimmern LIMENTE SMART installeras mellan strömförsörjningen och armaturerna. En dimmer krävs per strömförsörjning. PÅ/AV-omkopplaren och dimningsbrytaren finns på en separat trådlös väggkontroller. LIMENTE SMART-systemet är trådlöst och kräver ingen ledning, vilket gör det enkelt att installera även efteråt.

  De snygga LIMENTE SMART-brytarna kan paras ihop med vilken som helst av LIMENTE-armaturer. Strömbrytarna finns i vitt och svart glas. LIMENTE SMART 350 switch är vit men färgen på den centrala delen av switchen kan väljas mellan svart och vit under installationen.

 • Pistorasia valikoima

  Rätt typ av eluttag

  Eluttagen är viktiga måsten i köket och hemmet i allmänhet. Deras frånvaro märks ofta först när de inte är tillgängliga. Ett tillräckligt antal uttag är idealiskt för bekväm användning av olika elektriska apparater, eftersom det då inte finns något behov av förlängningssladdar. Det är bäst att förutse antalet och placeringen av uttag när man designar ett kök, detta kommer att garantera ett tillräckligt antal plug-in-platser.

  LIMENTE har ett brett utbud av eluttag. Hitta din bästa passform, oavsett om det är en infälld eller utanpåliggande modell! Bordsmonterade uttag fungerar bra i kök med en ö eller kök utan överskåp. Uttag som monteras under skåpen kan användas både i kök och grovkök. DESK, TOWER och INSET är modeller som kan installeras på ett skrivbord. På samma sätt är MINI-, LUNA- och MIRO-uttag installerade på botten av de övre skåpen, där de är tillgängliga för användning hela tiden.

  Uttagen finns som enkel, dubbel eller trippel, och i tre snygga färger (vit, borstat rostfritt stål och matt svart).

per sida
Visar 1 - 24 av 220 produkter
Visar 1 - 24 av 220 produkter