DOT shuko eluttag | rf/vit/svart

Produktkod 63101
Supplier reference: 2529559
Dot shuko ellutag rf/vit/svart

94,24 €(76,00 € tax excl)

Ett runt och diskret eluttag

Ett stiligt diskret eluttag som kan monteras som infälld i bordsytor, hyllor och möbler mm. Tack vare den väldigt kompakta storleken och att strömförsörjningen sköts med stickkontakt kan eluttaget även användas i icke fasta möbler så som bord, soffor och bokhyllor.


DOT-serien innehåller fyra olika modeller med exakt samma yttre mått. Produktalternativen är DOT shuko eluttaget, DOT-USB (A+C) eluttaget, DOT bluetooth högtalaren och DOT trådlösa laddaren. Tack vare att yttre måtten på DOT-seriens produkter är identiska bildar de en stilig helhet då de installeras bredvid eller på varandra. Vidare möjliggör modul strukturen att DOT seriens produkter finns tillgängliga för projektförsäljning med olika typer av portar (t.ex. HDMI).

Färgalternativ för eluttag

Produkten inkluderar tre olika täckflänsar RFS, vit och svart, vilket möjliggör att man kan själv välja färgen på produkten vid installation. Den tunna ytterringen är alltid kromad.

Montering och elinstallation

DOT shuko är snabb och enkel att montera.


En rund öppning skall göras i bänkskivan eller t.ex. i sidan av köksön. Uttaget skall klämmas på plats i öppningen och den inkluderade strömförsörjningen kopplas i eluttaget. För att underlätta installationen och kablarnas genomförande levereras stickkontakten lös och fästes först på installationsplatsen.

Package contents

- uttag med 2m matningskabel
- jordad blugg

Teknisk information

Material
Zink
Installation
Infälld installation
Kapslingklass
IP20
Spänning
240 V
Garanti månader
24
Max ström
16 A