DOT trådlös laddare trådlös laddare | rf/vit/svart

Produktkod 63121
Supplier reference: 2529561
Dot trådlös laddare ellutag rf/vit/svart

135,16 €(109,00 € tax excl)

Alternativa produkter Tillgänglighet Lägg till broschyren
DOT trådlös laddare I lager MyLimente

En rund och diskret trådlös laddare

Ett stiligt diskret trådlös laddare som kan monteras som infälld i bordsytor, hyllor och möbler mm. Tack vare den väldigt kompakta storleken och att strömförsörjningen sköts med stickkontakt kan laddaren även användas i icke fasta möbler så som bord, soffor och bokhyllor.


DOT-serien innehåller fyra olika modeller med exakt samma yttre mått. Produktalternativen är DOT shuko eluttaget, DOT-USB (A+C) eluttaget, DOT bluetooth högtalaren och DOT trådlösa laddaren. Tack vare att yttre måtten på DOT-seriens produkter är identiska bildar de en stilig helhet då de installeras bredvid eller på varandra. Vidare möjliggör modul strukturen att DOT seriens produkter finns tillgängliga för projektförsäljning med olika typer av portar (t.ex. HDMI).

Färgalternativ för eluttag

Produkten inkluderar tre olika täckflänsar RFS, vit och svart, vilket möjliggör att man kan själv välja färgen på produkten vid installation. Den tunna ytterringen är alltid kromad.

Montering och elinstallation

DOT trådlösa laddaren är snabb och enkel att montera.


En rund öppning skall göras i bänkskivan eller t.ex. i sidan av köksön. Laddaren skall klämmas på plats i öppningen och den inkluderade strömförsörjningen kopplas i eluttaget. För att underlätta installationen och kablarnas genomförande levereras stickkontakten lös och fästes först på installationsplatsen. DOT trådlösa laddaren har i standby-läge en strömförbrukning på <0,1W.

Package contents

- uttag med 2m matningskabel
- jordad blugg

Teknisk information

Installation
Infälld installation
Installation
Stickkontaktkoppling
Kapslingklass
IP20
Spänning
240 V
Garanti månader
24
Max ström
16 A

Relaterade artiklar

Inga relaterade artiklar