ELITE eluttag | aluminum/rf

Ny Elite ellutag aluminum/rf

Installation och skötselinstruktioner

Installation instruktioner

Mått

Produktkod 630501
Supplier reference: 2509109
Elite ellutag aluminum/rf

381,92 €(308,00 € tax excl)

Ett infällt eluttag

ELITE är ett stiligt tornuttag som passar utmärkt till flera olika användningsändamål så som i kök, kontor och arbetsplatsen. Eluttagen är normalt i gömman under bordsytan och lyfts fram vid behov. Efter att man använt eluttaget färdigt trycks det tillbaka ner.


Produkten innehåller ett tredelat eluttag och en två meter lång matningskabel. ELITE kan installeras enligt behov både vågrätt och lodrätt.

Färgalternativ för eluttag

ELITE finns tillgänglig i aluminium/rsf och krom/krom färgtoner. Utöver det, för projektförsäljning, är eluttagets lock tillgängligt i olika färger och med valbar logo. OBS. produktbilden är riktgivande.

Montering och elinstallation

ELITE eluttaget är snabbt och enkelt att montera. En öppning med en diameter på 100 mm eller 124 mm skall göras. Därefter skall eluttaget spännas fast underifrån med muttrar. Öppningen skall vara 100 mm då man monterar eluttaget utan infälld monterings adaptern och då blir eluttaget 10 mm på bordsytan. Öppningen skall vara 124 mm då man monterar eluttaget med infälld monterings adaptern och då blir eluttaget bara 1,5 mm på bordsytan. Kopplandet av elen sker med hjälp av den inkluderade 2m långa kabeln med stickkontakt. Observera att ett jordat eluttag måste finnas max. inom 2 meters räckvidd och att ELITE eluttaget kräver ett installationsdjup på ca 20 cm. USB-portarna i ELITE eluttagen har i standby-läge en strömförbrukning på <0,3W. Installationen kräver inte en professionell elektriker.

Package contents

- uttag med 2m matningskabel
- jordad blugg

Teknisk information

Pistorasian väri
Borstad
Installation
Infälld installation
Kapslingklass
IP20
Spänning
240 V
Garanti månader
24
Max ström
16 A