DSS 18DIM vit, ytmonterad, dimmbar | 18 W, 1600 lm, CRI>90

Produktkod 62727
Supplier reference: 4129662
DSS-18DIM vit panellampa

75,64 €(61,00 € tax excl)

Alternativa produkter Tillgänglighet Lägg till broschyren
DSS 18DIM I lager MyLimente

Effektiv och låg panel armatur

Den låga och eleganta LIMENTE panelen frambringar en jämn och oavbruten behaglig belysning. Tack vare den låga installationshöjden är de sänkbara DRI (rund) och DSI (kvadrat) ideala för att installeras var som helst på taket. Vid installeringsskedet bör beaktas både höjden av armaturen och utrummet strömkällan kräver (se diagram på dimensionerna). I tillägg till den nedsänkbara modellen finns det även de ytmonterbara DRS (rund) och DSS (kvadrat) modellerna.

LIMENTE panelerna har samma färgtemperatur som de andra LIMENTE armaturerna, vilket möjliggör en enhetliga och behagliga belysningslösningar då olika armaturer kombineras. IP44/IP40 kapslingsklassen möjliggör utnyttjandet av LIMENTE DRI och DRS- armaturer även i fuktiga utrymmen. LIMENTE panelerna använder komponenter av högsta kvalitet och beviljas 3 års garanti.

Dimning och belysstyrning

LIMENTE DRI och DRS armaturerna kan dimmas med hjälp av LIMENTE SMART 500-serie 24 V dimmer SMART 580 (nr 640580) och kontrolleras med den trådlösa fjärrkontrollen (nr 640546 och 640547).

Dimmern monteras mellan elnätet och stömkällan och innehålle färdiga kopplingar för anslutning. Vid användning av de ytmonterbara DRS och DSS modellerna, kan SMART 440 dimmer placeras inne i armaturens stam, varvid takkonstruktionen eller ledningarna inte behövs modifieras. Kontrollerbara LIMENTE DRS/DSS ytarmaturen är enkel att montera direkt på den gamla taklampans plats.
Panel armaturer kan dimmas förutom med SMART 440 dimmer, även med kompatibla TRIAC bländare.

Installation

LIMENTE panel armaturer är lätta och snabba att montera. Varje armatur innefattar en snabbkoppling för både kraftkälla (konkateneras kontakten) att strömförsörjningen och för att ansluta lampan. Snabbkopplingen mellan strömförsörjningen och armaturen möjliggör anslutning av ledningar och installation av strömförsörjning, i förväg på taket. Senare, när taket är färdigt behövs det inte mera göras något elektriskt arbete. Armaturens installation är klar efter att den ansluts med en snabbkoppling till strömkälla.

Package contents

- panellampa, strömförsörjningssladd med hankontakt
- driver honkontakt
- kopplingsbox ansluten till driver

Teknisk information

Armaturens färg
Vit
Ljuskälla
LED
Installation
Yt installation
Elmatningskoppling
Fast installation
Ljusflöde
1600 lm
Verkningsgrad
89 lm/W
Färgtemperatur
4000 K
Ineffekt
18 W
Livstid
40.000h (L80B10)
Kapslingklass
IP20
Spänning
240 V
Garanti månader
24
Begränsad extra garanti mån.
12

Relaterade artiklar

Inga relaterade artiklar