TURN USB eluttag + USB (A+C) | vit / rf / svart

Produktkod TURNUSB
Supplier reference:
TURN USB elutag

901,48 €(727,00 € tax excl)

Elektroniskt justerbart eluttag

Ett stiligt bordsuttag som presenterar sig själv vackert då man lägger fingret på det blåa ljuset i eluttaget för att öppna det. De fyra eluttagen/ tre eluttagen och den ena USB-porten i den stadiga ramen är nu i användning och efter att man använt dem färdigt stänger man eluttaget genom att lägga fingret på nytt på det blåa ljuset. Det blåa ljuset brinner alltid då eluttaget är öppet medan då eluttaget håller på att stängas blir ljuset rött och det blinkar. Då TURN är stängt är eluttagen gömda och då blir endast den jämna och högklassiga ytan samt de små sidosensorerna synliga.


Processen då eluttaget presenterar sig själv elektroniskt har gjorts möjligast trygg genom bl.a. genom att eluttaget känner igen om stickkontakt är kopplade. Om man försöker öppna eluttaget avsiktligt eller oavsiktligt då en stickkontakt är kopplad, hindrar sidosensorerna att eluttaget inte öppnar sig. Eluttaget stannar och går tillbaka till utgångsläget. Utöver det har eluttaget en funktion som stoppar motorn vid ett onormalt stopp vid rotering, vid ett oförväntat elavbrott eller vid någon annan oförväntad händelse. Vid sådana situationer är det mögligt att vända eluttaget manuellt tillbaka till utgångsläget.

Färgalternativ för eluttag

Ytmaterialet för TURN är alltid tillverkad av rostfritt stål.

Montering och elinstallation

TURN eluttaget är snabbt och enkelt att montera. Man skall göra en öppning (10 – 55 mm) i bänkskivan enligt de inkluderade installationsinstruktionerna. Därefter placerar man eluttaget i öppningen och fäster det underifrån med de inkluderade muttrarna. Kopplandet av elen sker med hjälp av den inkluderade 2 m långa kabeln med stickkontakt. Observera att ett jordat eluttag måste finnas max. inom 2 meters räckvidd och att TOWER-3 eluttaget kräver ett installationsdjup på ca 10 cm. TURN eluttaget har i standby-läge en strömförbrukning på <0,1W.

Package contents

- uttag med 2m matningskabel
- jordad blugg

Teknisk information

Installation
Infälld installation
Kapslingklass
IP20
Spänning
240 V
Garanti månader
24
Max ström
16 A