Profil armatur

En linear arbets- och stämning belysning

I kökets mellanrum kan tre olika typer av profilarmaturer användas. Ljuset är motsvarande i alla armaturer medan skillnaderna mellan armaturerna är i installationssättet och utseendet. Välj den som passar bäst för din inredning och smak.

  1. Led-Profil LUX och Led-Profil LUX IR är oförkortbara armaturer som installeras med 60 – 80 cm mellanrum. Ljusstyrkan är tillräcklig även då en köksfläkt blir emellan profilerna. Led Profil LUX armaturen kan installeras under överskåpet till den djupriktning man vill. Det är dock rekommenderbart att profilen installeras nära framkanten eller i mitten av skåpet. Armaturen kan inte förkortas vid samband av installationen.
  2. Led profilarmaturerna Led-Corner, -Grade, -Lila, -Lilo, -Linea, -Inser och -Inser mini kan beställas som 2 och 4 meter långa listor som förkortas i samband med installationen till den längd man vill. Armaturerna installeras oftast till hela vägen under överskåpet. Led-Grade, -Lila, -Lilo, -Linea, -Inser och -Inser mini bör installeras nära framkanten eller i mitten av skåpet medan Led-Corner skall installeras i bakkanten.
  3. Led-Wall och -Duo beställas också som 2 och 4 meter långa listor. Led-Wall skiljer sig från de ovannämnda armaturerna genom att den skall installeras som infälld i bakväggen och då belyser den neråt mot bänkskivan. Led-Duo är en ytmonterad armatur. Båda armaturerna passar dock bra till kök utan överskåp eller kök som inte har skåp på hela vägen.

Indirekt stämningsbelysning kan lätt skapas till sov- och vardagsrum med Led-Up (belyser uppåt) och Led-Duo (belyser både upp- och neråt) ljuslister. Ljuset är i båda LED-profilarmaturerna behagligt, enhetligt och jämnt. Ljuslistrena är tillgängliga som 2 och 4 meter långa och de förkortas i samband med installationen till den längd man vill.

Profil armatur Det finns 61 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 61 produkter
Visar 1 - 24 av 61 produkter