Profiilivalaisimet

Lineaarinen työskentely- ja epäsuora valo

Erilaisten valaistuskokonaisuuksien ja kauniiden sisustusyksityiskohtien luominen on profiilivalaisinten avulla helppoa. Profiilivalaisimet ovat listamaisia valaisimia, joita voit hyödyntää lähes kaikkialla kodin tiloissa työskentelyvalona tai epäsuorana tunnelmavalaistuksena. LIMENTEn valikoimasta löydät useita erilaisia profiilivalaisimia, joiden lukuisat asennustapa- ja värivaihtoehdot takaavat aina muuhun sisustukseen sopivan vaihtoehdon.

Keittiön välitilan valaistukseen löydät valikoimastamme useita eri profiilivalaisimia. Valo on kaikissa toisiaan vastaava - erot ovat asennustavoissa ja ulkonäössä. Voit valita parhaiten omaan makuusi, sisustukseesi ja kotiisi sopivan vaihtoehdon. Tässä muutama esimerkki:

  1. Led-Profil LUX ja Led-Profil LUX IR ovat määrämittaisia valaisimia, joita asennetaan 60-80 cm välein. Pöytätason valoteho on riittävä silloinkin, kun liesi jää kahden valaisimen väliin. Led Profil LUX -valaisin voidaan asentaa kaapiston alle syvyyssuunnassa haluttuun paikkaan, mutta suositeltavaa on asentaa se joko keskelle tai lähemmäksi kaapiston etureunaa. Valaisinta ei voi lyhentää asennuspaikalla.
  2. Profiilivalaisimet Led-Corner, -Grade, -Lila, -Lilo, -Linea, -Inser ja -Inser mini ovat tilattavissa kahden ja neljän metrin pituisina listoina, jotka lyhennetään asennuspaikalla haluttuun mittaan. Valaisimet asennetaan yleensä koko yläkaappien matkalle valaisimesta riippuen kaapiston pohjaan keskelle tai lähemmäs etureunaa tai kaapiston takareunaan. Tarkemmat asennusohjeet löydät tuotteen tuotetiedoista. Huomaathan valita aina upotettavaksi tarkoitetun profiilin, jos haluat asentaa valaisimen upotettuna.
  3. Led-Wall ja -Duo toimitetaan myös kahden tai neljän metrin pituisena listana. Poiketen edellä mainituista valaisimista Led-Wall upotetaan taustaseinään, josta se valaisee alaspäin kohti työtasoa. Led-Duo on pinta-asenteinen ja valaisee ylös- ja alaspäin. Molemmat valaisimet sopivat hyvin keittiöön, jossa ei ole yläkaappeja tai kaappeja on vain osalla matkaa.

Epäsuoraa tunnelmavaloa voit helposti luoda niin makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseen esimerkiksi erillisillä Led-Up (valaisee ylöspäin) ja Led-Duo (valaisee ylös- ja alaspäin) LED-profiilivalaisimilla. Valo on molemmissa valaisimissa miellyttävän pehmeää ja yhtenäistä. Profiilivalaisinten listat toimitetaan kahden tai neljän metrin pituisina ja ne lyhennetään asennettaessa aina juuri halutun mittaisiksi.

Profiilivalaisimet 61 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 24 / 61 tuotteesta
Näytetään 1 - 24 / 61 tuotteesta