Valonohjaus

Valonohjaus

Limente Smart -himmentimellä voit säätää Limente led-valaisimien valotehoa 0 - 100 % välillä. Limente Smart himmennin asennetaan virtalähteen ja valaisimien väliin. Jokaista virtalähdettä kohden tarvitaan yksi himmennin. Päälle/pois-kytkentä sekä himmennys tapahtuvat erillisellä langattomalla seinäsäätimellä. Langattomuuden ansiosta Smart järjestelmä ei vaadi johdotuksia.

Valonohjaus Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Kytkimet ja himmentimet

  Kytkimet ja himmentimet

  Langattomien Limente Smart järjestelmien avulla rakennat yksinkertaisesti toimivan valaistuksenohjauksen yhden valaisimen himmentämisestä aina koko asunnon valaistuksen ohjaukseen saakka. Järjestelmät koostuvat himmenninosasta ja seinäkytkimestä, jolla valaistusta säädetään.

  Smart 350- ja 400-sarjan säädin ja himmennin ovat yksinkertaisia ja nopeita asentaa, eivätkä ne vaadi erillisiä sähköasennuksia. Kaikki liitännät tehdään pikaliittimillä.

  Smart 350 kaukosäädin ja himmenninyksikkö ovat valmiiksi paritettuna ja järjestelmä on heti valmis käyttöön otettavaksi. Järjestelmällä voi ohjata kaikkia 24 V Limente valaisimia. Smart 400 on Smart 350 järjestelmää laajempi ja siihen voit liittää myös 240 V Limente kattovalaisimet. Lisäksi Smart 400 mahdollistaa Limente APP:n käyttämisen.

 • Läsnäolo- ja...

  Läsnäolo- ja liiketunnistimet

  Valaistuksen automatisoitu ohjaus on parhaimmillaan silloin kun käyttäjän huomaamatta valot ovat päällä kun niitä tarvitaan ja siellä missä niitä tarvitaan. Valojen turha päällä olo ja sähkönkulutus vähenevät samalla kun turvallisuus lisääntyy.
  LIMENTE 100-sarja on suunniteltu automatisoimaan valaistuksen ohjausta kaikissa kodin tiloissa. Järjestelmä sytyttää minkä tahansa huoneen valot, komeron valot tai vaikka keittiön välitilan valot silloin kun valoa tarvitaan. Valot pysyvät päällä niin kauan kuin olet tilassa tai esimerkiksi komeron ovi on auki. Järkevä valaistuksen ohjaus tekee kodin valaistuksesta uudenlaisen mukavuus-/ turvallisuustuotteen ja samalla se on myös ekologinen tapa käyttää valoja.