VERSAQW USB eluttag + laddare + USB (A+C) | vit

Produktkod 63164
Supplier reference: 2529505
VERSAQW USB ellutag vit

221,96 €(179,00 € tax excl)

Ett minimalistiskt stiligt eluttag

VersaQ är ett stiligt bordsuttag med en USB-port. Eluttaget har i framkanten ett jordat eluttag och två USB-portar (USB-A och USB-C). Produkten finns även tillgänglig med en trådlösladdare VersaQW och då har eluttaget utöver de ovannämnda egenskaperna även en trådlös laddare på eluttaget. För att den trådlösa laddningen skall kunna användas skall eluttaget monteras i en bänkskiva.


Den minimalistiska och prisbelönta designen gör eluttaget till ett stiligt alternativ för hem och kontor samt offentliga utrymmen så som flygplatser. VersaQ fungerar som en blickfångare i utrymmen där man vill lösa elbehovet på ett stiligt sätt.

Färgalternativ för eluttag

Eluttagen finns tillgängliga som svart och vit.

Montering och elinstallation

VersaQ och VersaQW eluttagen är snabba och enkla att montera.


Fästandet sker enkelt antingen ovanför ytan eller underifrån ytan med de inkluderade fästena. Eluttagets matningskabel kopplas i ett jordat eluttag. För att underlätta installationen levereras stickkontakten lös och fästes först på installationsplatsen. Eluttaget kan även användas löst på bordsytan med hjälp av en bricka som finns tillgänglig som tillbehör.

Om VersaQ eluttaget kopplas till ett eluttag med en 10 A säkring är det också VersaQ:s maximal belastning. Medan om eluttaget har en 16 A säkring är VersaQ:s maximal belastning 16 A. USB-portarna och den trådlösa laddaren i VersaQ eluttaget har en strömförbrukning på <0,3W i standby-läge.

Package contents

- uttag med 2m matningskabel
- jordad blugg

Teknisk information

Pistorasian väri
Vit
Installation
Stickkontaktkoppling
Installation
Yt installation
Kapslingklass
IP20
Spänning
240 V
Garanti månader
24
Max ström
16 A

Relaterade artiklar

Inga relaterade artiklar