CHARGER laddare | svart/svart

Produktkod 67019
Supplier reference: 8706900
CHARGER laddare svart/svart

109,12 €(88,00 € tax excl)

Alternativa produkter Tillgänglighet Lägg till broschyren
CHARGER I lager MyLimente

En rund och diskret trådlös laddare

Undvik röra och oreda på bänkskivan som laddare och dess laddningskablar orsakar genom att utnyttja en stilig trådlös laddare. Den stiligt diskreta CHARGER trådlösa laddaren som utnyttjar Qi-teknologi kan monteras som infälld i bordsytor, hyllor och möbler mm. Tack vare den väldigt kompakta och låga formen och att strömförsörjningen sköts med stickkontakt, kan laddaren även användas i icke fasta möbler så som bord, soffor och bokhyllor. Då laddningen startas ger laddaren en liten ljudsignal och ett blått ledljus tänds och brinner så länge som laddningen pågår. På detta sätt kan man säkerställa sig om att telefonen är placerad på rätt ställe och att den laddas.


Laddaren är utrustad med små halkskyddsprickar som hindrar att telefonen inte glider bort från sin plats.

Färgalternativ för trådlösa laddare

Som färger kan väljas vit som passar bra ihop med ljusare bänkskivor eller helsvart som passar bra ihop med mörkare bänkskivor. Svart fungerar också som ett blickfångande inredningselement då det t.ex. kombineras med ett svart DESK eller MONO bordsuttag.

Montering och elinstallation

CHARGER trådlösa laddaren är snabb och enkel att montera. En rund öppning skall göras i bänkskivan i vilken laddaren skall klämmas på plats. Därefter skall den inkluderade strömförsörjningen kopplas i eluttaget.


Installationen kräver inte en professionell elektriker. CHARGER trådlösa laddaren har i standby-läge en strömförbrukning på <0,1W.

Package contents

- uttag med 2m matningskabel
- jordad blugg

Teknisk information

Material
Zink
Installation
Stickkontaktkoppling
Installation
Infälld installation
Kytkentäteho
2A
Kapslingklass
IP20
Spänning
5 Vdc±5% 9 Vdc±5%
Garanti månader
24
Max ström
Normal 1A / Fast 1,1A