CHARGER langaton laturi | musta/musta

Tuotekoodi: 67019
Sähkönumero: 8706900
CHARGER laturi musta/musta

109,12 €(88,00 € alv 0%)

Tuotteet Saatavuus Lisää esitteelle
CHARGER Varastossa MyLimente

Huomaamaton pyöreä langaton laturi

Vältä latureiden ja risteilevien latausjohtojen sekamelskaa tasolla hyödyntämällä tyylikästä langatonta laturia. Tyylikkään huomaamaton Qi-tekniikkaan perustuva langaton laturi voidaan upottaa esimerkiksi pöytätasoon, hyllyihin, kalusteisiin ja huonekaluihin. Erittäin matalan kokonsa ja pistotulppaliitännäisen virransyötön ansiosta niitä voidaan käyttää myös irtonaisissa kalusteissa kuten pöydissä, sohvissa ja kirjahyllyissä. Latauksen käynnistyessä laturi päästää pienen merkkiäänen ja pieni sininen valo syttyy latauksen ajaksi. Näin voit aina olla varma, että olet asettanut puhelimesi oikeaan kohtaan laturia ja että puhelimesi latautuu. Laturit tukevat "Fast Charge"-langatonta latausta.


Laturi on varustettu pienillä liukuestepisteillä, jotka estävät puhelinta liukumasta pois paikoiltaan.

Langattomien latureiden värivaihtoehdot

Väriksi voit valita vaaleisiin tasoihin sulautuvan valkoisen version tai tummiin tasoihin sopivan kokomustan version. Musta toimii myös näyttävänä sisustuselementtinä yhdistettynä esimerkiksi mustaan DESK- tai MONO-tasopistorasiaan.

Asennus ja sähköliitäntä

CHARGER langaton laturi on yksinkertainen ja nopea asentaa. Pöytätasoon tehdään pyöreä aukko, johon laturi painetaan kiinni ja mukana tuleva virtalähde liitetään pistorasiaan. CHARGER -langattoman laturin sähkönkulutus standby-tilassa on <0,1W.


Asennus ei vaadi sähköasentajaa.

Toimitussisältö

- pistorasia 2m syöttöjohdolla
- maadoitettu pistotulppa

Tekniset tiedot

Materiaali
Sinkki
Asennustapa
Pistotulppaliitäntä
Asennustapa
Uppoasennus
Kytkentäteho
2A
Kotelointiluokka
IP20
Jännite
5 Vdc±5% 9 Vdc±5%
Takuu kk
24
Virrankesto
Normal 1A / Fast 1,1A