Spottivalaisimet

Tehokasta työskentelyvaloa ja kohdevaloa kalusteisiin

Spottivalaisimet ovat sisustukseen sopivia, pienikokoisia LED-valaisimia, jotka sijoitetaan usein niin, että koko valaisin näkyy. Valaisimia on saatavilla myös kalusteisiin upotettavina malleina. Kalustevalaisimilla voit korostaa yksittäistä valaistavaa kohdetta tai sijoittaa valaisimet välitilaan suositeltujen etäisyyksien päähän toisistaan. Suositusetäisyyksille sijoitetuilla välitilavaloilla varmistat tasaisen ja miellyttävän valon työskentelytasolle.

Monipuolisen ja tyylikkään malliston valaisimilla on miellyttävä pisteetön valoteho. Valon tekee pisteettömäksi matta suojalasi LED-valopisteiden edessä. Suojalasi varmistaa tasaisen valon ja tehokkaat ledit riittävän valotehon.

Useissa valaisimissa värilämpötilaksi on valittavissa lämmin 3000 K tai raikas 4000 K. Lämmin 3000 K värilämpötila on sävyltään keltaisempi kuin lähempänä puhtaan valkoista valoa oleva 4000 K. Raikkaat 4000 K LED-valot sopivat värilämpötilaltaan kaikenlaisiin tiloihin. Valo on sävyltään mahdollisimman luonnollinen eikä muuta sisustuksen muita sävyjä.

Ladattavat paristovalaisimet eivät tarvitse virransyöttöä, joten voit sijoittaa ne vapaasti haluamaasi paikkaan. Valaisin saa virtansa ladattavista paristoista. Valaisimissa on magneettikiinnitys, jolloin ne on helppo irrottaa ja ladata USB-liittimen avulla.

Spottivalaisimet 17 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Ladattavat valaisimet

  Sijoita valaisin vapaasti haluamaasi paikkaan

  Paristovalaisimet eivät tarvitse erillistä virransyöttöä, joten voit sijoittaa ne vapaasti haluamaasi paikkaan. Valaisin saa virtansa sisäänrakennetusta ladattavasta paristosta. Valaisimessa on sisäänrakennettu ON/OFF-kytkin, jolla tuodaan käyttömukavuutta ja pidennetään ladattavan pariston käyttöikää.

  Ladattavat valaisimet on helppo ladata uudestaan samalla tavalla kuin matkapuhelinkin ladataan. Itse valaisin kiinnitetään magneeteilla haluttuun paikkaan, jolloin se on helppo irrottaa ja ladata USB-liittimen avulla.

 • Vitriinivalaisimet

  Korosta pintoja pienten spottivalaisinten avulla

  Vitriineihin tarkoitetut kalustevalaisimet ovat pienikokoisia, spottimaisia LED-valaisimia, joiden halutaan usein olevan osa sisustusta ja jotka siksi asennetaan siten, että koko valaisin on näkyvillä. Valaisimia on saatavilla myös kalusteisiin upotettavina malleina. Vitriinivalaisimilla voit korostaa yksittäistä kohdetta esimerkiksi vitriineissä tai hyllyköissä sekä muualla kodin sisustuksessa.

  Ajattoman tyylikkään valaisinmalliston värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta, alumiini ja rst. Uutuusvärinä mallistoa täydentää uuden LED-LETO-valaisimen messinki.

 • Kalustevalaisimet

  Sisustuksellisia valaisimia niin työvaloksi kuin korostamaan sisustusta

  Kalustevalaisimet ovat spottivalaisimia, joita voidaan hyödyntää joko settinä tai yksittäisinä valaisimina tilasta ja sisustuksesta riippuen. Usein spottivalojen halutaan olevan osa sisustusta ja niiden halutaan näkyvän. Kalustevalaisinten ulkonäkö ja väri valitaankin usein muun sisustuksen kanssa yhteensopivaksi. Valikoimastamme löydät kalustevalaisimia eri väreissä perinteisestä ruostumattomasta teräksestä nykyaikaisiin mustaan ja valkoiseen, trendikästä messinkiä unohtamatta. Valaisimet asennetaan joko pintaan upotettuna tai suoraan pintaan asennettuna. Kalustevalaisinten värilämpötilaksi on valittavissa lämmin 3000 K tai raikas 4000 K, sisustuksesi ja makusi mukaan.

  Kalustevalaisimilla voit korostaa yksityiskohtia ja välitilassa kalustevalaisimet antavat tehokasta työskentelyvaloa esimerkiksi keittiössä tai kodinhoitohuoneessa.

Näytetään 1 - 17 / 17 tuotteesta
Näytetään 1 - 17 / 17 tuotteesta