Spottivalaisimet

Tehokasta työskentelyvaloa ja kohdevaloa kalusteisiin

Kalustevalaisimet ovat sisustuksellisia spottimaisia led-valaisimia, jotka sijoitetaan usein niin, että koko valaisin näkyy. Valaisimia on saatavilla myös kalusteisiin upotettavina malleina. Kalustevaloilla voi korostaa yksittäistä kohdetta ja välitilassa kalustevalot antavat tehokasta työskentelyvaloa.

Ajattoman tyylikkään malliston valaisimilla on miellyttävä pisteetön valoteho. Valon tekee pisteettömäksi matta suojalasi led-valopisteiden edessä. Mattalasi takaa tasaisen valon ja tehokkaat ledit riittävän valotehon.

Useissa valaisimissa värilämpötilaksi on valittavissa lämmin 3000 K tai raikas neutraali 4000 K. Lämmin 3000 K värilämpötila on valosävyltään kellertävämpi kuin lähempänä puhtaan valkoista valoa oleva 4000 K. Raikkaat 4000 K led-valot sopivat värilämpötilaltaan kaikenlaisiin tiloihin. Valon sävy on mahdollisimman luonnonmukainen eikä muuta sisustuksen muita sävyjä.

Ladattavat patterivalaisimet eivät vaadi virransyöttöä, joten niitä voit sijoittaa vapaasti haluamaasi paikkaan. Valaisin saa virtansa ladattavista paristoista. Valaisimet kiinnitetään magneettipalojen avulla, jolloin ne ovat helppo irrottaa ja ladata USB-piuhan avulla.

Spottivalaisimet 20 tuotetta

Alatuoteryhmät

 • Ladattavat valaisimet

  Sijoita valaisin vapaasti haluamaasi paikkaan

  Paristovalaisimet eivät vaadi erillistä virransyöttöä, joten niitä voit sijoittaa vapaasti haluamaasi paikkaan. Valaisin saa virtansa sisäänrakennetusta ladattavasta akusta. Valaisimessa on aina integroituna ON/OFF-kytkin, jolla paitsi tuodaan käyttömukavuutta, myös pidennetään akun/paristojen kestoikää.

  Ladattavat valaisimet on helppo ladata uudestaan samalla tavalla kuin matkapuhelinkin ladataan. Itse valaisin kiinnitetään magneettipalojen avulla haluttuun paikkaan, jolloin se on helppo irrottaa ja ladata USB-liittimen avulla.

 • Vitriinivalaisimet

  Korosta pintoja pienten spottivalaisinten avulla

  Vitriineihin tarkoitetut pienemmät kalustevalaisimet ovat spottimaisia led-valaisimia, jotka sijoitetaan usein niin, että koko valaisin näkyy ja on osa sisustusta. Valaisimia on saatavilla myös kalusteisiin upotettavina malleina. Vitriini-spotit ovat suunniteltu nimenomaan korostamaan sisustuksen yksityiskohtia esimerkiksi vitriineissä, hyllyköissä ja muualla kodin sisustuksessa.

  Monipuolisen valaisinmalliston värivaihtoehdot ovat valkoinen, musta, alumiini ja rst.

 • Kalustevalaisimet

  Sisustuksellisia valaisimia niin työvaloksi kuin korostamaan sisustusta

  Kalustevalaisimet ovat yksittäisiä spottivalaisinmaisia valaisimia, joita voidaan hyödyntää niin settinä kuin yksittäisinäkin valaisimina tilasta riippuen. Usein spottivalojen halutaan näkyvän ja niiden ulkonäkö ja väri valitaankin usein yhteensopivaksi muuhun sisustukseen. Valikoimasta löydät paljon erilaisia sävyjä aina ajattomasta teräksestä moderniin mustaan ja valkoiseen, trendikästä messinkiä unohtamatta. Osan valaisimista voit asentaa joko upotettuna kalusteeseen tai pinta-asenteisena. Myös valon sävyssä voit valita joko lämpimän 3000 K:n tai neutraalin 4000 K valon sävyn.

  Kalustevalaisimet soveltuvat työskentelyvaloksi antaen tarvittavan valotehon ja niitä käytät esimerkiksi keittiön välitilassa tai kodinhoitohuoneessa.

Näytetään 1 - 20 / 20 tuotteesta
Näytetään 1 - 20 / 20 tuotteesta